Raigras italian (Lolium multiflorum) 25 kg
  • Raigras italian (Lolium multiflorum) 25 kg

Raigras italian (Lolium multiflorum) 25 kg

Tip diploid Furajere excelente. Semințele raigras italian cu sămânare de toamnă pot rezista la condițiile de secetă de primăvară și se pot produce cu un risc mai redus decât alte culturi furajere. În zonele cu fertilitate slabă, dar tratate cu gunoi de grajd... Descriere detaliată
326,11 RON (tax excl.: 256,78 RON)
Transport
face
Preluare personală:
1-4 nap info
1-4 munkanap. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Prin curier :
1-15 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-15 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Tip diploid Furajere excelente. Semințele raigras italian cu sămânare de toamnă pot rezista la condițiile de secetă de primăvară și se pot produce cu un risc mai redus decât alte culturi furajere. În zonele cu fertilitate slabă, dar tratate cu gunoi de grajd raigrasul italian dă o masă mare (25-30 t / ha),  și are o abilitate foarte bună de a suprima buruienile. Un mare avantaj al seminței este, că nu necesită combaterea buruienilor cu substanțe chimice scumpe, astfel putem fi siguri că obținem furaj sau fân fără reziduuri de agent. Cu ajutorul raigrasului italian, este foarte ușor să evitați pierderile cauzate de condițiile meteorologice extreme,  pentru că rezistă iarna foarte bine, și dă o masă mare în primăvara uscată. În producția publică se cunosc variante de unu, doi și trei ani ale raigras italiene. Raigras italian dă o cantitate mare de furajere pe scurtă durată, 8-14 t / ha furaj pe hectar.  În cazul însămânțării la sfârșitul verii, poate fi cosit în toamnă deja, dacă toamna este umed, iar primăvara de două sau de trei ori și toamna din nou. În plus față de păius înalt și iarba tip brome, raigrasul italian este o cultură de iarbă, care are cea mai timpurie început în primăvară, și poate fi cosit practic in timp de 4-6 săptămâni. Primul cosit poate fi într-un timp foarte scurt, după 3 săptămâni vine al doilea, apoi cel de-al treilea urmează după o primăvară umedă. Cultivarea raigrasului italian este considerată a fi ușoară, și viața culturii variază între 6 luni și 3 ani.

Producător
Agro-Largo Kft
Referință
T11115
Greutate
25.00 kg
Pázsit
igen
Értékesítési alapegység
db

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 mai multe produse din această categorie