Șparanghel alb Rocalba

T11719
Șparanghel alb Șparanghelul este vlăstar plantei de șparanghel, care se numește fluier de șparanghel. Culoarea sa poate fi albă și verde, în funcție de momentul recoltării. Șparanghelul alb este luat atunci când acesta nu este chiar ieșit din sol, iar sparanghelul verde este cules atunci când întregul vlăstar este deasupra pământului și este ver... Specificație detaliată
Livrare
block
Produsul pe moment nu este disponibil. Probabil că va fi disponibil mai târziu.

Șparanghel alb


Șparanghelul este vlăstar plantei de șparanghel, care se numește fluier de șparanghel. Culoarea sa poate fi albă și verde, în funcție de momentul recoltării. Șparanghelul alb este luat atunci când acesta nu este chiar ieșit din sol, iar sparanghelul verde este cules atunci când întregul vlăstar este deasupra pământului și este verde datorită luminii soarelui. Gustul  sparanghelului alb este mai moale, verdele este mai intens. Există, de asemenea, sparanghel liliac (cunoscut și ca sparanghel francez), care este relativ rar și gustul este undeva între gustul de sparanghel alb și verde. Utilizarea sa este versatil: poate fi făcută din el supă, legumă, salată, aperitiv, garnitură.


Cea mai delicată parte a  șparanghelului este capul deoarece este cel mai moale și mai gustos. Sub aceasta fibrele pot fi mai fibroase, iar fibrele exterioare pot fi ușor amare. Cu cât arăta mai mult amar, cu atât era mai aproape de rădăcina plantei.

Greutate: 0.006 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Zöldség

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.