Trandafirul desertului (Adenium obesum) 5 seminţe
  • Trandafirul desertului (Adenium obesum) 5 seminţe

Trandafirul desertului (Adenium obesum) 5 seminţe

ADENIUM OBESUM - Trandafirul desertului - în diverse culori - 5 seminţe Familie: Apocynaceae Este o plantă care preferă locurile luminoase şi călduroase. Rezistă bine şi în încăperi cu aer uscat. În perioada de creştere de primăvară până toamnă necesită udare... Descriere detaliată
13,89 RON (tax excl.: 10,93 RON)
Transport
face
Preluare personală:
Chiar în ziua de astăzi info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Prin curier :
1-7 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

ADENIUM OBESUM - Trandafirul desertului - în diverse culori - 5 seminţe Familie: Apocynaceae Este o plantă care preferă locurile luminoase şi călduroase. Rezistă bine şi în încăperi cu aer uscat. În perioada de creştere de primăvară până toamnă necesită udare regulată. Aceasta înseamnă că trebuie udată doar atunci când solul se usucă, deoarece este predispusă să putrezească. Trunchiul reţine apă. Se pot trata cu soluţii nutritive o dată pe săptămână cu soluţii pentru plante ornamentale care conţin N, P, K. Trebuie pregătit un sol cu capacitate bună de drenare a apei, care, la noi în ţară înseamnă sol pentru cactuşi. Este planta ideală pentru apartamente cu aer uscat. Vara se poate ţine şi afară. Pe timp de iarnă foarte puţin trebuie udată. Este o plantă care poate ierna în grădini luminoase şi răcăroase de iarnă sau pe scara blocului. Variaţiile de culori nu apar mereu în urmă înmulţirii vegetative. Ocazional se poate stropi. Înflorirea se produce între lunile aprilie-octombrie, în condiţii optime după 6 luni! Temperatură minimă: 15°C. Este sensibilă la îngheţ. Germinarea seminţelor este uşoară, necesită aprox. 3-10 zile. Temperatura neadecvată împiedică germinarea.
Referință
T10069
Greutate
0.03 kg
În stoc
10+ db
Dísznövény
igen
Értékesítési alapegység
db

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 mai multe produse din această categorie