Prinţesa nopţii, Fructul dragonului (Hylocereus undatus) 5 seminţe

T10072
HYLOCEREUS UNDATUS - Prinţesa nopţii - Fructul dragonului - 5 seminţe Denumire populară: Prinţesa nopţii, Fructul dragonului, White Pitaya, White Dragon Fruit Locul de origine este necunoscut. Este cultivat pentru florile lui frumoase şi pentru fructele foarte gustoase, este o plantă căţărătoare întinsă care se cultivă pe araci cu scop decorativ... Specificație detaliată
34,89 RON (net: 27,47 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
raktáron info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
HYLOCEREUS UNDATUS - Prinţesa nopţii - Fructul dragonului - 5 seminţe
Denumire populară: Prinţesa nopţii, Fructul dragonului, White Pitaya, White Dragon Fruit
Locul de origine este necunoscut. Este cultivat pentru florile lui frumoase şi pentru fructele foarte gustoase, este o plantă căţărătoare întinsă care se cultivă pe araci cu scop decorativ. Pedunculul are 3 laturi, divizat în internoduri, marginea este tare, ondulată, acoperită de spini. Florile sunt albe, de 25-30 cm, se deschid pe părţile lateralele ale pedunculului. De aici produc roade rotunde sau ovale, comestibile, de culoare roşie intensă (movulie) pe care se găsesc solzuri verzi şi sunt pline de seminţe mici negre. Gustul fructului este plăcut, uşor dulce. Fructul este comestibil ca atare, pulpa se poate consuma amestecată cu zahăr ca suc sau sub formă de sirop ca ingredient în prăjituri şi dulciuri. Preferă sol cu drenare bună a apei, bogat în substanţe nutritive. Se poate cultiva excelent în ciubere şi în ghiveci. Temperatură minimă: 15°C. Nu rezistă la îngheţ. Perioada de germinare a seminţei: aprox. 3 luni.
Greutate: 0.025 kg
Aviability: raktáron
Basic sales unit: db
Culture: Dísznövény

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.