Bananier (Musa ornata) Purple Flower 5 semințe

T10074
MUSA ORNATA (Purple Flower) - 5 semințe Familie: Musaceae Denumire populară: Musa ornata, Purple flower, Pink Dwarf Ornamental Banana Origine: India Înfățișarea seamănă cu cea a bananierului pink. Marginea pețiolului are nuanță roz. Fructul bananierului este, de asemenea, roz, însă mai palid. Creșterea bananierului este rapidă, arată foarte bine... Specificație detaliată
32,94 RON (net: 25,94 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
raktáron info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
MUSA ORNATA (Purple Flower) - 5 semințe
Familie: Musaceae
Denumire populară: Musa ornata, Purple flower, Pink Dwarf Ornamental Banana
Origine: India
Înfățișarea seamănă cu cea a bananierului pink. Marginea pețiolului are nuanță roz. Fructul bananierului este, de asemenea, roz, însă mai palid. Creșterea bananierului este rapidă, arată foarte bine atât înauntru cât și afară. Produce flori mari, colorate, care sunt urmate de multe fructe care conțin foarte multe semințe și nu sunt comestibile. Este un bananier popular, deoarece îngrijirea este ușoară și pentru că este un soi pitic, nu crește prea mare nici în apartament, se poate ține foarte bine în ghiveci. Temperatură minimă: 15°C. Nu este rezistent la îngheț. Germinarea este ușoară, apare deja după o lună.
Greutate: 0.025 kg
Aviability: raktáron
Basic sales unit: db
Culture: Dísznövény

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.