Pasărea paradisului (Strelitzia reginae) 5 seminţe

T10076
Denumire populară: Orange Bird of Paradise - Pasărea Paradisului Aparţine familiei Strelitziaceae. Toţi membrii familiei Strelitziaceae cresc în habitatul lor original, în zonele subtropicale ale Africii de Sud. Strelitzia reginae este o plantă anuală sempervirescentă, mare, care creşte în grupuri, tufe şi este cultivată pentru florile decorativ... Specificație detaliată
33,17 RON (net: 26,12 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Denumire populară: Orange Bird of Paradise - Pasărea Paradisului
Aparţine familiei Strelitziaceae. Toţi membrii familiei Strelitziaceae cresc în habitatul lor original, în zonele subtropicale ale Africii de Sud. Strelitzia reginae este o plantă anuală sempervirescentă, mare, care creşte în grupuri, tufe şi este cultivată pentru florile decorative. Frunzele de 1,5 m lungi şi de culoare gri-albăstrui sunt situate la capătul trunchiului în formă de evantai, iar florile minutate, fără pereche, se deschid printre ele pe tulpină lungă. Pentru o dezvoltare optimă, sunt necesare locuri cu semi-umbră şi locuri luminoase, călduroase. Pentru a obţine cele mai bune exemplare, plantele trebuie puse la umbră în perioada cea mai călduroasă a zilei. Pentru scurt timp rezistă şi la frig. Pot fi cultivate în soluri productive, bine drenate, în lumină puternică, însă vara trebuie să fie protejate de lumina directă a soarelui. Frunzele se deteriorează dacă temperatura este -2°C sau mai puţin, însă planta se regenerează mai târziu când temperatura este optimă din nou. Este rezistentă la secetă, însă pentru creştere rapidă trebuie udată în mod regulat. Ghivecul nu are voie să stea în apă! Este suficient să fie tratată cu soluţie nutritivă o dată pe lună. Se poate ţine afară de primăvară până toamnă. În perioada de iarnă sau când temperatura scade sub 5°C, trebuie pusă în grădină de iarnă sau în apartament! Temperatură minimă: 5-10°C . Este sensibilă la îngheţ. Perioada de germinare a seminţelor este de la 4 săptămâni până la 18 luni.
Greutate: 0.025 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Dísznövény

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.