Iuca (Yucca rostrata) 5 seminţe

T10077
YUCCA ROSTRATA - Iuca - 5 seminţe Familie: Agavaceae Denumire populară: Iuca Habitat: Nordul Mexicului şi Vestul Texasului Această plantă minunată sempervirescentă aparţine familiei Agavaceae. Este o plantă specială datorită culorii frunzelor şi bogăţiei frunzişului. Frunzele moarte şi uscate acoperă trunchiul ca o fustă, în timp ce celelalte fr... Specificație detaliată
38,28 RON (net: 30,14 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
raktáron info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
YUCCA ROSTRATA - Iuca - 5 seminţe
Familie: Agavaceae
Denumire populară: Iuca
Habitat: Nordul Mexicului şi Vestul Texasului
Această plantă minunată sempervirescentă aparţine familiei Agavaceae. Este o plantă specială datorită culorii frunzelor şi bogăţiei frunzişului. Frunzele moarte şi uscate acoperă trunchiul ca o fustă, în timp ce celelalte frunze stau separat în toate direcţiile. Culoarea frunzişului este gri-albastru. Seminţa seamănă cu un triunghi rotunjit, este de culoare neagră, este plată şi are o lăţime de 4-6 mm. Yucca rostrata se poate folosi ca plantă în ghiveci. Este foarte decorativă datorită valorii ornamentale, astfel este o plantă foarte îndrăgită în orice grădină. Creşterea este destul de lentă. Rezistă bine la secetă şi la frig. Poate ierna şi la noi în ţară, dacă este plantată în locuri protejate. Temperatura minimă: germinarea este uşoară, apariţia se produce după 2 săptămâni.
Greutate: 0.025 kg
Aviability: raktáron
Basic sales unit: db
Culture: Dísznövény

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.