Pasărea paradisului (Strelitzia nicolai) 5 semințe

T10078
Denumire populară: White Bird of Paradise Aparține familiei Strelitziaceae. Toți membrii familiei Strelitziaceae sunt de origine din regiunea subtropicală din Africa de Sud. Strelitzia nicolai este o plantă anuală semperviscerentă, de structură viguroasă, crește în tufe. Este o plantă de mărime mare care se cultivă pentru florile ei frumoase. Fr... Specificație detaliată
36,89 RON (net: 29,05 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Denumire populară: White Bird of Paradise
Aparține familiei Strelitziaceae. Toți membrii familiei Strelitziaceae sunt de origine din regiunea subtropicală din Africa de Sud. Strelitzia nicolai este o plantă anuală semperviscerentă, de structură viguroasă, crește în tufe. Este o plantă de mărime mare care se cultivă pentru florile ei frumoase. Frunzele lungi de 1,5 m, de culoare gri-albăstrui sunt situate la capătul tulpinei în formă de evantai, printre care produce pe peduncul lung, florile minunate, fără pereche. Infloreșcența este constituită din bractee de culoare albastru închis, sepală albă și ”limbă” de culoare mov-albăstrui. Pentru dezvoltare optimă, este necesară atât semiumbră cât și loc însorit. Pentru a obține exemplul cel mai calitativ, trebuie să fie la semiumbră în acea perioadă când soarele este foarte puternic. Această specie este mai rezistentă decât Strelitzia reginae, pentru o perioadă scurtă, rezistă și la frig. Este productivă, poate fi cultivată în soluri bine drenate, în lumină puternică, însă pe timp de vară trebuie protejată de expunerea directă la soare. Frunzele se distrug dacă temperatura este sub -2°C, însă planta mai târziu se regenerează, dacă temperatură devine din nou favorabilă. Rezistă la secetă, însă pentru creșterea rapidă este necesar să fie udată în mod regulat. Ghivecul nu are voie să stea în apă! Este suficient să i se aplice substanțe nutritive o dată pe lună. Se poate ține afară de la primăvară până la toamnă. Pe timp de iarnă, sau dacă temperatura scade sub 5°C, trebuie să fie ținută în grădină de iarnă sau în apartament! Temperatură minimă: 5-10°C. Este sensibil la îngheț. Perioadă de germinare a semințelor poate ține de la 4 săptămâni până la 18 luni.
Greutate: 0.025 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Dísznövény

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.