Flori curuba (Passiflora mollissima) 5 semințe

T10081
Familie: Passifloraceae Denumire populară: Flori curuba, Banana Passion fruit Habitat natural: Brazilia Sunt plante agățătoare sempervirescente sau semi-sempervirescente, cu tulpină lemnoasă. Sunt cultivate pentru florile lor caracteristice. Fructele comestibile se produc toamna, în formă ovoidală sau rotundă, de culoare galbenă sau portocalie l... Specificație detaliată
32,09 RON (net: 25,27 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Familie: Passifloraceae
Denumire populară: Flori curuba, Banana Passion fruit
Habitat natural: Brazilia
Sunt plante agățătoare sempervirescente sau semi-sempervirescente, cu tulpină lemnoasă. Sunt cultivate pentru florile lor caracteristice. Fructele comestibile se produc toamna, în formă ovoidală sau rotundă, de culoare galbenă sau portocalie la maturitate. Extractul fructului se folosește în sucuri și în înghețate. Ușor sensibil la îngheț. Se dezvoltă foarte frumos în soluri bogate în substanțe nutritive, bine drenate și la locuri însorite sau în semi-umbră. Pe parcursul creșterii trebuie udat în mod regulat, în alte perioade mai rar. Tulpinele au nevoie de sistem de sprijin. Temperatură minimă: 5-10°C. Nu rezistă la îngheț. Genul aparținând familiei Passifloraceae conține peste 500 de plante agățătoare. Sunt liane sempervirescente sau arbuști care sunt cultivate pentru florile sau fructele lor. Datorită creșterii viguroase, sunt excelente pentru a acoperi obiecte de teren sau ca pavilioane. Cele mai multe specii sunt sensibile la îngheț, de aceea, necesită zone însorite, calde și soluri adânci, umede, bogate în humus, bine drenate. Tăierea de modelare și îndepărtarea frunzelor înghețate se realizează primăvara. Se pot înmulți prin semințe sau prin butași.
Greutate: 0.025 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.