Copac flacără (Delonix regia) 5 seminţe

T10083
Denumire populară: Delonix regia - Copac flacără - Flamboyant - Royal Poinciana Potrivit unora, este cel frumos arbore foios în lume care dă umbră şi este originar din teritoriile estice şi vestice ale Madagascarului. Frunzele lucioase, verzi, în timp capătă culoarea verde închis şi cad înainte de înflorire. La apusul soarelui se închid. Florile... Specificație detaliată
36,55 RON (net: 28,78 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Denumire populară: Delonix regia - Copac flacără - Flamboyant - Royal Poinciana
Potrivit unora, este cel frumos arbore foios în lume care dă umbră şi este originar din teritoriile estice şi vestice ale Madagascarului. Frunzele lucioase, verzi, în timp capătă culoarea verde închis şi cad înainte de înflorire. La apusul soarelui se închid. Florile imense de culoare portocalie sau stacojie se deschid în grupuri pe vârful crengilor şi pot avea o mărime de 10-15 cm. Când înfloresc au un efect uimitor! Cultivarea este foarte uşoară, de aceea este cultivat pe scară largă în întreaga lume în zonele tropicale. Seminţele se ţin în apă fierbinte, apoi se ţin în apă la temperatură camerei pentru o zi, înainte de plantare. Copacul flacără creşte foarte repede, anual aproximativ 1,5 m în condiţii optime. Tolerează bine mediile diferite de cultivare. Trebuie un loc ferit de vânt când se plantează. La soare se simte cel mai bine. Planta este rezistentă la secetă, însă este recunoscătoare dacă primeşte apă în mod regulat. În sezonul de odihnă foarte puţin trebuie udat. Temperatura minimă este de 7°C, nu rezistă la îngheţ. Acest gen mic constă în 10 specii de arbori tropicali, foioşi, semisempervirescenţi sau sempervirescenţi, din subfamilia familiei Fabaceae.
Cultivare: în primii ani, pentru o dezvoltare rapidă, necesită sol bogat în humus, bine drenat şi udare din abundenţă. Puieţii înfloresc doar după 10 ani.
Greutate: 0.025 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Dísznövény

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.