Citrifolia mare (Morinda citrifolia) 5 seminţe

T10087
MORINDA CITRIFOLIA - Noni - Citrifolia mare - Dud indian - Nunaakai - Găluşte de câine - Mengkudu - Dud de plajă - Fructe de brânză - Noni Este o specie originară din zonele din Sud-Estul Asiei şi Australia. Este cultivată pe scară largă în zonele tropicală pentru efectul ei terapeutic. Fructul de formă neobişnuită şi cu gust destul de puternic... Specificație detaliată
36,67 RON (net: 28,87 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
raktáron info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
MORINDA CITRIFOLIA - Noni - Citrifolia mare - Dud indian - Nunaakai - Găluşte de câine - Mengkudu - Dud de plajă - Fructe de brânză - Noni
Este o specie originară din zonele din Sud-Estul Asiei şi Australia. Este cultivată pe scară largă în zonele tropicală pentru efectul ei terapeutic. Fructul de formă neobişnuită şi cu gust destul de puternic a primit atenţie specială şi în domeniul terapiei posibile împotriva cancerului. Are efect terapeutic pentru multe boli, de ex.: accelerează metabolismul, leagă radicalii liberi dăunatori, creşte rezistenţă, stimulează vitalitatea, regenerează celulele lezate, conţine foarte multe vitamine, oligoelemente, acizi graşi nesaturaţi. Morinda citrifolia se găseşte atât în păduri umbroase cât şi pe maluri deschise nisipoase sau cu roci. Planta în condiţii optime poate să ajungă la o înălţime de 9 m. Înfloreşte şi produce fructe pe tot parcursul anului. Un arbore bătrân produce lunar 5-8 kg de fructe.
Greutate: 0.025 kg
Aviability: raktáron
Basic sales unit: db
Culture: Dísznövény

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.