Palmier (Trachycarpus latisectus) 5 semințe

T10095
CHAMAEROPS HUMILIS - Palmier - 5 seminţe Originar din Europa de Sud şi din Africa de Nord. Trunchiul creşte până la o înălţime de 6 m şi este acoperit de resturi de frunze şi fibre. Frunzele în formă de evantai sunt penat-sectate, acoperite de solzi albe, marginile peţiolelor sunt tare dinţate. Frunzele pot fi de diverse nuanţe deosebite. Sunt p... Specificație detaliată
43,65 RON (net: 34,37 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
raktáron info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
CHAMAEROPS HUMILIS - Palmier - 5 seminţe
Originar din Europa de Sud şi din Africa de Nord. Trunchiul creşte până la o înălţime de 6 m şi este acoperit de resturi de frunze şi fibre. Frunzele în formă de evantai sunt penat-sectate, acoperite de solzi albe, marginile peţiolelor sunt tare dinţate. Frunzele pot fi de diverse nuanţe deosebite. Sunt palmieri sempervirescente cultivate pentru înfăţişarea lor deosebită, sunt de creştere lentă şi au frunze penate cu diametru de 60-90 cm, de culoare verde-gri. Vara dezvoltă inflorescenţa galbenă care apară printre peţiole. Fructele sunt ovoidale şi au lungime de aprox. 2 cm. Rezistă şi la semiumbră. Este un palmier popular şi la noi în ţară, deoarece dacă este acoperit iarna, poate fi cultivat şi afară. Aprovizionare cu substanţe nutritive este suficientă o dată pe lună, iar pe timp de iarnă, o dată. Iueşte soarele, aprovizionare cu apă din abundenţă, însă ghivecul să nu stea în apă. A se planta în pământ pentru palmieri, bogat în substanţe nutritive. Transplantarea palmierului se face o dată la 2-4 ani. Pentru transplantare se folosește un amestec de pământ care conține 2/3 compost și 1/3 turbă sau pământ de flori amestecat cu nisip. Se poate adăuga în pământ și îngrășământ chimic cu efect prelungit.
Greutate: 0.025 kg
Aviability: raktáron
Basic sales unit: db
Culture: Dísznövény

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.