Palmier (Brahea armata) 5 seminţe

T10117
BRAHEA ARMATA - Palmier - 5 seminţe Denumire populară: Brahea Armata - Blue Hesper Palm, Grey Goddess Habitat: California de Sud, Insule Guadeloupe. 12 specii aparţin genului Brahea care sunt palmieri cu trunchiul viguros care pot creşte până la o înălţime de 15 m. Sunt cultivate pentru înfăţişarea lor stridente şi pentru frunzele lor aspectuoas... Specificație detaliată
56,21 RON (net: 44,26 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
raktáron info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
raktáron info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
BRAHEA ARMATA - Palmier - 5 seminţe
Denumire populară: Brahea Armata - Blue Hesper Palm, Grey Goddess
Habitat: California de Sud, Insule Guadeloupe.
12 specii aparţin genului Brahea care sunt palmieri cu trunchiul viguros care pot creşte până la o înălţime de 15 m. Sunt cultivate pentru înfăţişarea lor stridente şi pentru frunzele lor aspectuoase. Frunzele sunt de culoare gri-albăstrui sau argintiu-albastru care dau o senzaţie înfricoşătoare noaptea la lumina lunii. Frunzele ţepene în formă de evantai sunt penat sectate, iar peţiolul este spinos. Aceştia sunt palmieri adevăraţi de deşert. Sunt rezistenţi împotriva căldurii mari, secetei şi îngheţurilor semnificative. La palmierul Brahea, înflorirea este absolut normală în perioadă tânără, de asemenea, este foarte popular datorită frunzelor mari şi colorate! Palmierul Brahea este un palmier atât de frumos, al căror culoare poate fi atât de albastru încât mulţi rămân fascinaţi! Astfel, merită să profităm de această particulitate al palmierului când îl plantăm printre alte plante în grădină, deoarece iese foarte bine în evidenţă! Însă peţiolul are spini, aşadar trebuie să avem grijă! Rezistă bine la secetă şi este tolerant şi la semi-umbră. Este sensibil la apă stătută, însă iubeşte tratamentele cu substanţe nutritive şi aprovizionarea constantă cu apă. Se dezvoltă cel mai bine la soare. Trebuie plantat în mediul obişnuit pentru palmieri. La început cresc încet, dar după ce apare trunchiul, creşterea lor se accelerează. Acarianul roşu comun îl poate afecta. Se aplică proceduri generale de îngrijire ale palmierilor. Temperatură minimă: -13°C. Este rezistent la îngheţ. Este un fapt cunoscut că la -8°C la frunziş nu apar daune, însă la -12°C frunzele pot îngheţa. Şi acest palmier poate fi o plantă ideală de ţinut afară şi la noi în ţară. Seminţele pot germina după 3 luni sau chiar după un an. Brahea este o specie cunoscută de palmieri a căror seminţe pot germina şi după 3 ani.
Greutate: 0.025 kg
Aviability: raktáron
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert, Dísznövény

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.