Palmier (Cyrtostachys renda) 5 seminţe

T10118
CYRTOSTACHYS RENDA - Palmier - 5 seminţe Habitatul lui natural este Malaezia, Sumatra. Acest palmier aparţine speciei de plante tufoase, deoarece pot forma tufişuri foarte dense împenetrabile. Aceste soiuri formează tulpină subterană, adică rizomă. Frunzele sunt penat-compuse, peţiolul este lucios, de culoare roșu aprins. Nuanța roșie-violet apa... Specificație detaliată
39,41 RON (net: 31,03 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
raktáron info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
CYRTOSTACHYS RENDA - Palmier - 5 seminţe
Habitatul lui natural este Malaezia, Sumatra. Acest palmier aparţine speciei de plante tufoase, deoarece pot forma tufişuri foarte dense împenetrabile. Aceste soiuri formează tulpină subterană, adică rizomă. Frunzele sunt penat-compuse, peţiolul este lucios, de culoare roșu aprins. Nuanța roșie-violet apară deja la exemplare tinere, iar culoarea devine tot mai intensă în timp ce crește palmierul. Deoarece la habitatul lui natural clima este tropicală, acest palmier iubește căldura, aerul umed și lumina soarelui. Este un palmier originar din clima tipic tropicală, astfel, cel mai potrivit loc este o grădină caldă de iarnă cu umiditate mare sau o seră. Este suficientă aprovizionarea cu substanțe nutritive de două ori pe lună, iar pe timp de iarnă o dată pe lună. Iubește soarele, udarea din abundență, însă ghivecul să nu stea în apă. Trebuie plantat în sol bogat în substanțe nutritive, folosit în general la palmieri. Temperatură minimă: 7-10°C. Este sensibil la îngheț. Perioada de germinare a seminței poate ține de 8-12 săptămâni.
Greutate: 0.025 kg
Aviability: raktáron
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert, Dísznövény

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.