Palmier (Washingtonia robusta) 5 seminţe

T10119
WASHINGTONIA ROBUSTA - Palmier ornamental - Mexican Fan Palm - 5 seminţe Original din California de Sud, Arizona. Formează trunchi solitar, care, în condiţii optime, poate să ajungă şi la o înălţime de 18-20 m. Frunzele îmbătrânite se îndoaie până când se usucă de tot sau vântul le rupe, până atunci rămân pe trunchi şi formează o "fustă". Frunze... Specificație detaliată
32,94 RON (net: 25,94 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
raktáron info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
WASHINGTONIA ROBUSTA - Palmier ornamental - Mexican Fan Palm - 5 seminţe
Original din California de Sud, Arizona. Formează trunchi solitar, care, în condiţii optime, poate să ajungă şi la o înălţime de 18-20 m. Frunzele îmbătrânite se îndoaie până când se usucă de tot sau vântul le rupe, până atunci rămân pe trunchi şi formează o "fustă". Frunzele au formă de evantai, sunt de culoare verde-gri, au diametru de 2 m, iar la mijloc au dungă adâncă. Fără frunze, trunchiul este dur, de culoare gri-maro. Spinii de pe marginea pețiolelor la exemplare mai tinere sunt de culoare gri-maro. Ceea ce le diferențiază de Washingtonia filifera este faptul că baza trunchiului se îngroasă ca un picior de elefant, însă celelalte părți ale trunchiului au un diametru de doar 25-30 cm. Preferă locuri însorite sau parțial umbroase și soluri bogate în humus. Este o plantă care poate fi ținută și în ciubăr. Trebuie să ierneze la un loc rece, însorit. Deoarece dezvoltă rădăcină viguroasă, trebuie transplantate mai des decât alți palmieri. Temperatură minimă: 10°C. Perioada de germinare a seminței este de aprox. 2 luni.
Greutate: 0.025 kg
Aviability: raktáron
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert, Dísznövény

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.