Copac orhidee galben (Bauhinia tomentosa) 5 seminţe

T10127
BAUHINIA TOMENTOSA - Copac orhidee galben - 5 seminţe Este un arbust sempervirescent cu trunchi ramificat al căror frunze sunt de culoare verde deschis. Florile au formă de clopot, sunt de culoare galben deschis şi înfloresc toată vara. Habitatul lui natural sunt zonele tropicale din Africa, India, Asia. Este o plantă care este folosită cu scop... Specificație detaliată
24,05 RON (net: 18,94 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
raktáron info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
BAUHINIA TOMENTOSA - Copac orhidee galben - 5 seminţe
Este un arbust sempervirescent cu trunchi ramificat al căror frunze sunt de culoare verde deschis. Florile au formă de clopot, sunt de culoare galben deschis şi înfloresc toată vara. Habitatul lui natural sunt zonele tropicale din Africa, India, Asia. Este o plantă care este folosită cu scop medicinal şi a căror creştere este rapidă. Este o specie cu origine tropicală care se găseşte aproape pe orice continent. Aparţine familiei Fabaceae. Caracteristicile specifice sunt florile cu cinci petale şi frunzuliţe compuse. Cultivare: se cultivează uşor în zone cu climă caldă, creşterea este lentă. Rezistă bine la căldură şi la sol uscat. Temperatură minimă: 5°C. Nu rezistă la îngheţ. Perioada de germinare a seminţei este de aprox. 2 luni.
Greutate: 0.025 kg
Aviability: raktáron
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert, Dísznövény

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.