Palmier (Jubaea chilensis) 5 seminţe

T10128
JUBAEA CHILENSIS - Palmier Jubaea chilensis - Palmier coquito - 5 seminţe Habitat natural: America de Sud Acest palmier, originar din Chile, este foart rar, este foarte rezistent şi rezistă bine la iarna friguroasă. Este robust, viguros. Trunchiul masiv poate creşte chiar până la 25 m, iar diametrul lui poate ajunge la 1,3 m. Lungimea frunzelor... Specificație detaliată
70,66 RON (net: 55,64 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
JUBAEA CHILENSIS - Palmier Jubaea chilensis - Palmier coquito - 5 seminţe
Habitat natural: America de Sud
Acest palmier, originar din Chile, este foart rar, este foarte rezistent şi rezistă bine la iarna friguroasă. Este robust, viguros. Trunchiul masiv poate creşte chiar până la 25 m, iar diametrul lui poate ajunge la 1,3 m. Lungimea frunzelor este de 3-5 m. Culoarea frunzelor este verde închis sau albastru, au formă unei pene. Acest palmier este considerat palmierul cu cea mai lentă creştere în lume. O altă caracteristică specifică este faptul că din seva copacului se poate prepara un lichior delicios. Dacă spargem învelişul tare al seminţei, în interior găsim o seminţă cu miros de lichior, cu un gust asemănator cu cel al unei nuci de cocos. Preferă soarele şi alimentarea cu apă din abundenţă, însă ghivecul nu poate sta în apă. Trebuie plantată într-un sol bogat în substanţe nutritive pe care folosim pentru palmieri. Palmierul se transplantează doar la 2-4 ani. Pentru transplantare se foloseşte un amestec de pământ care constă în 2/3 de compost, 1/3 de turbă sau pământ de flori amestecat cu nisip. În pământ se poate adăuga îngrăşământ chimic cu efect de lungă durată. Exemplarele în ghivece trebuie irigate cu moderaţie în timpul creşterii lor. Exemplarele crescute în ghivece se tratează cu soluţii nutritive în mod regulat, iar pe timp de vară se ţin în locuri însorite până când vremea ne permite. Temperatură minimă: -15°C. Germinarea seminţelor poate dura de la 3-4 luni până la un an. Germinarea se poate stimula prin încălzire.
Greutate: 0.025 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert, Dísznövény

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.