Arbore debumbac (Bombax ceiba) 5 seminţe

T10129
BOMBAX CEIBA - Arbore de bumbac - 5 seminţe Denumire populară: Bombax ceiba - Arbore de bumbac - Red Cotton Tree Este un arbore asiatic cu frunziş lat şi bogat care se găseşte în multe locuri şi care poate creşte, în condiţii optime, până la 30 m. Trunchiul la început este spinos, însă mai târziu doar crengile rămân spinoase. Frunzele sunt mari,... Specificație detaliată
13,77 RON (net: 10,84 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
raktáron info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
BOMBAX CEIBA - Arbore de bumbac - 5 seminţe
Denumire populară: Bombax ceiba - Arbore de bumbac - Red Cotton Tree
Este un arbore asiatic cu frunziş lat şi bogat care se găseşte în multe locuri şi care poate creşte, în condiţii optime, până la 30 m. Trunchiul la început este spinos, însă mai târziu doar crengile rămân spinoase. Frunzele sunt mari, au 5 frunzuliţe, florile sunt foarte decorative, de culoare roşie sau portocalie. Pot fi cultivate uşor la climă caldă, creşterea este rapidă. Necesită sol bogat în substanţe nutritive, bine drenat. În ţările asiatice frunzele tinere şi florile sunt consumate ca legume. Temperatură minimă: 5°C. Nu rezistă la îngheţ. Perioada de germinare a seminţei este aprox. de 2 luni.
Greutate: 0.025 kg
Aviability: raktáron
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert, Dísznövény

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.