Castravetele amar (Momordica charantia) 5 seminţe

T10137
MOMORDICA CHARANTIA - Castravetele amar - 5 seminţe/plic. Sunt prezente în Africa, India, China, Indochina, Australia şi Malaezia. Este o plantă anuală agăţătoare de creştere rapidă, de mărime mică care aparţine familiei Cucurbitaceae. Lăstarii pot ajunge până la 10 cm, frunzele sunt zimţate şi lobate. Este cunoscută şi sub denumire de pepene a... Specificație detaliată
32,94 RON (net: 25,94 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
raktáron info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
MOMORDICA CHARANTIA - Castravetele amar - 5 seminţe/plic.
Sunt prezente în Africa, India, China, Indochina, Australia şi Malaezia. Este o plantă anuală agăţătoare de creştere rapidă, de mărime mică care aparţine familiei Cucurbitaceae. Lăstarii pot ajunge până la 10 cm, frunzele sunt zimţate şi lobate. Este cunoscută şi sub denumire de pepene amar, dovleac amar. Sunt struguri tropicale şi subtropicale, sunt cultivate pe scară largă datorită fructului comestibil care este unul dintre cele mai amare fructe. Fructul lunguiat este comestibil în stare gătită când este tânăr şi verde, iar la maturitate este galben şi amar. Când se coace de tot, fructul se deschide şi în interiorul lui se găseşte carnea roşie şi dulce unde sunt situate şi seminţele.
EFECTE TERAPEUTICE:
În seminţe se găsesc uleiuri, iar în frunze momorcidină, acizi rezinici, vitamine. Se foloseşte în cazul diabetului tip 2. Are efect anticancerigen, se poate folosi pentru a preveni şi trata nenumărate boli (întărirea sistumului imunitar, antiviral, antibacterian, vermifug, reduce nivelul colesterolului, detoxifiant, calmează inflamaţia, etc.). Castravetele amar se poate folosi în stare crudă sau gătită, se poate consuma lichidul stors sau se poate pregăti ceai sau infuzie. Nu este recomandat copiilor şi gravidelor!
Greutate: 0.025 kg
Aviability: raktáron
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert, Dísznövény

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.