Borojo (Borojoa patinoi) 5 seminţe

T10139
BOROJOA PATINOI - Borojo - 5 seminţe Denumire populară: Borojo. Specie sempervirescentă de mărime medie cu înălţime de 3-5 m din familie Rubiaceae. Sunt prezente în pădurile tropicale în Colombia şi în Ecuador şi în regiuni unde umiditatea este peste 85% şi temperatura medie este de 28°C. Este o plantă preferată, deoarece produce fructe mari, ro... Specificație detaliată
30,86 RON (net: 24,30 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
raktáron info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
BOROJOA PATINOI - Borojo - 5 seminţe
Denumire populară: Borojo.
Specie sempervirescentă de mărime medie cu înălţime de 3-5 m din familie Rubiaceae. Sunt prezente în pădurile tropicale în Colombia şi în Ecuador şi în regiuni unde umiditatea este peste 85% şi temperatura medie este de 28°C. Este o plantă preferată, deoarece produce fructe mari, rotunde, care la maturitate au culoare roşie, poate să aibă până la un kilogram şi se pot prepara din ea tot feluri de gemuri, sucuri, deserturi şi băuturi alcoolice. Unii cred că se poate folosi ca şi afrodiziac. Datorită conţinutului ridicat de antioxidanţi, în Statele Unite ale Americii se pregătesc diferite suplimente alimentare din ea. Rezistă şi la îngheţuri mai uşoare. Preferă umiditatea mare, soluri bine drenate, bogate în substanţe nutritive, cu semiumbră. A se feri de deshidratare.
EFECTE TERAPEUTICE:
Comunităţile locale o folosesc pentru tensiunea arterială înaltă, precum şi pentru boli respiratorii şi subnutriţie.
Greutate: 0.025 kg
Aviability: raktáron
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert, Dísznövény

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.