Pandorea jasminoides 5 semințe
  • Pandorea jasminoides 5 semințe

Pandorea jasminoides 5 semințe

PANDOREA JASMINOIDES - 5 semințe Denumire populară: Pandorea jasminoides, Bower Vine. Este o plantă cățărătoare viguroasă cu tulpină lemnoasă, cu frunze lucioase, verzi, originară din teritoriile estice ale Queenslandului, din teritorile nord-estice și sudice... Descriere detaliată
7,51 RON (tax excl.: 5,92 RON)
Transport
face
Preluare personală:
Chiar în ziua de astăzi info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Prin curier :
1-3 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-3 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

PANDOREA JASMINOIDES - 5 semințe Denumire populară: Pandorea jasminoides, Bower Vine. Este o plantă cățărătoare viguroasă cu tulpină lemnoasă, cu frunze lucioase, verzi, originară din teritoriile estice ale Queenslandului, din teritorile nord-estice și sudice ale Walesului și din teritoriile din Australia. Este o plantă foarte populară, cultivată pe scară largă. Este un gen mic aparținând familiei Bignoniaceae care include 6 specii și numeroase subspecii. Florile au cinci petale, sunt parfumate și au forma tubulară alungită. Se pot cumpăra în mai multe culori. Cultivare: trebuie plantate în soluri proaspete, bogate în humus, cu capacitate bună de drenare a apei, la locuri însorite. După înflorirea, vârfurile lăstarilor se tăie. Temperatură minimă: rezistă la îngheţ. Germinarea este uşoară, necesită 2-3 săptămâni.
Referință
T10143
Greutate
0.03 kg
În stoc
10+ db
Díszkert
igen
Dísznövény
igen
Értékesítési alapegység
db

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 mai multe produse din această categorie