Pandorea jasminoides 5 semințe

T10143
PANDOREA JASMINOIDES - 5 semințe Denumire populară: Pandorea jasminoides, Bower Vine. Este o plantă cățărătoare viguroasă cu tulpină lemnoasă, cu frunze lucioase, verzi, originară din teritoriile estice ale Queenslandului, din teritorile nord-estice și sudice ale Walesului și din teritoriile din Australia. Este o plantă foarte populară, cultivat... Specificație detaliată
17,37 RON (net: 13,68 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
raktáron info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
PANDOREA JASMINOIDES - 5 semințe
Denumire populară: Pandorea jasminoides, Bower Vine.
Este o plantă cățărătoare viguroasă cu tulpină lemnoasă, cu frunze lucioase, verzi, originară din teritoriile estice ale Queenslandului, din teritorile nord-estice și sudice ale Walesului și din teritoriile din Australia. Este o plantă foarte populară, cultivată pe scară largă. Este un gen mic aparținând familiei Bignoniaceae care include 6 specii și numeroase subspecii. Florile au cinci petale, sunt parfumate și au forma tubulară alungită. Se pot cumpăra în mai multe culori. Cultivare: trebuie plantate în soluri proaspete, bogate în humus, cu capacitate bună de drenare a apei, la locuri însorite. După înflorirea, vârfurile lăstarilor se tăie. Temperatură minimă: rezistă la îngheţ. Germinarea este uşoară, necesită 2-3 săptămâni.
Greutate: 0.025 kg
Aviability: raktáron
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert, Dísznövény

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.