Copacul de tomate / Tamarillo (Solanum betaceum) 5 seminţe

T10144
SOLANUM BETACEUM - Tamarillo - 5 seminţe Denumire populară: Solanum Betaceum - Tamarillo - Copacul de tomate - Arborele de tomate - Copacul de roşii - Tomate de copac Este un arbust foarte mare, originar din munţii Anzi în America de Sud, însă actualmente este cultivat în multe locuri datorită fructelor roşii, dulci. Aparţine familiei Solanaceae... Specificație detaliată
25,64 RON (net: 20,19 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
raktáron info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
SOLANUM BETACEUM - Tamarillo - 5 seminţe
Denumire populară: Solanum Betaceum - Tamarillo - Copacul de tomate - Arborele de tomate - Copacul de roşii - Tomate de copac
Este un arbust foarte mare, originar din munţii Anzi în America de Sud, însă actualmente este cultivat în multe locuri datorită fructelor roşii, dulci. Aparţine familiei Solanaceae ca şi roşia tradiţională. Deoarece pot ajunge până la o înălţime de 2 m şi trunchiul este lemnos, este numit ca şi copac de roşii. În general, în 2 ani apar primele fructe dulci, roşii, de formă ovoidală. Deoarece fructul creşte pe tulpină lungă, recoltarea este uşoară. Tamarillo este o plantă care nu este pretenţioasă, însă în căldură de vară necesită udare regulată. La noi în ţară este cultivat în general în ciubere, în grădini sau pe terase. Pe timp de iarnă trebuie ţinut în locuri răcoroase. Fructul se coace în jur de decembrie-ianuarie. În stare necoaptă este toxic! Dacă este copt, se poate consuma în stare crudă sau ca compot, salată de fructe, se poate prepara şi lichior din el, etc. Nu rezistă la îngheţ. Este un gen care constă în aproximativ 1400 de specii, originare în mare parte din zonele tropicale din America, dar sunt răspândite în întreaga lume. Sunt plante anuale, agăţătoare, pot fi arbori sau arbuşti ca mărime. Arborii sau arbuştii sunt foioase sau sempervirescente, cu spini. Florile sunt asemănătoare, cu cinci petale, în mijloc cu stamină galbenă. Fructele sunt boabe cărnoase, în general toxice, şi din cauza faptului că au culori stridente, sunt extrem de periculoase pentru copii.
Cultivare: puţine soiuri sunt rezistente la iarnă. Nu este pretenţios la mediu de cultivare, însă un mediu cu drenare bună a apei este importantă. Se pot cultiva uşor. Necesită locuri însorite sau semi-umbră. Temperatură minimă: 5°C. Perioada de germinare a seminţei: aprox. 1 lună.
Greutate: 0.025 kg
Aviability: raktáron
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert, Dísznövény

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.