Crinul Noului Zeelandă (Arthropodium cirrhatum) 5 semințe

T10554
Numele cunoscut: Arthropodium cirrhum, Rock Lily, Crinul Noului Zeelandă, floarea Rengarenga este o specie asemănătoare liliacului, cu origine din Noua Zeelandă. Frunzele sale de paie sunt de 60 cm lungime, cu tonuri de albastru-verde. Florile sale albe în formă de stea sunt de 3-10 cm lungime, cresc un buchet liber în mijlocul verii. Rădăcinile... Specificație detaliată
25,48 RON (net: 20,06 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Numele cunoscut: Arthropodium cirrhum, Rock Lily, Crinul Noului Zeelandă, floarea Rengarenga este o specie asemănătoare liliacului, cu origine din Noua Zeelandă. Frunzele sale de paie sunt de 60 cm lungime, cu tonuri de albastru-verde. Florile sale albe în formă de stea sunt de 3-10 cm lungime, cresc un buchet liber în mijlocul verii. Rădăcinile sale sunt de 2-3 cm lățime, rizomii sunt comestibile în stare gătită. Inaltime max.  50-75cm. Acestea sunt plantate cu margini și oferă o vedere magnifică.


Favorizează pământul bine drenat, nisipos, turbat, zone încălzite și protejate. Să fertilizăm pentru cea mai bună creștere. În timpul iernii, rizomii trebuie să fie luați și într-un loc răcoros. ARTHROPODIUM familia Laxmanniaceae de mici națiuni din Australia și Noua Zeelandă aproximativ 12 specii indigene de foioase și veșnic verzi, cărnoase-tulpină, plante perene. Ele cresc noduri, frunzele lor sunt drepte și au forma de o curea lungă. Florile lor sunt albe sau mov, cu 6 petale de margini franjuri, stamine galbene și violete. Florile lor sunt bougainvillea.

Greutate: 0.025 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert, Dísznövény

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.