Crinul Noului Zeelandă (Arthropodium cirrhatum) 5 semințe
  • Crinul Noului Zeelandă (Arthropodium cirrhatum) 5 semințe
  • Crinul Noului Zeelandă (Arthropodium cirrhatum) 5 semințe-2

Crinul Noului Zeelandă (Arthropodium cirrhatum) 5 semințe

Numele cunoscut: Arthropodium cirrhum, Rock Lily, Crinul Noului Zeelandă, floarea Rengarenga este o specie asemănătoare liliacului, cu origine din Noua Zeelandă. Frunzele sale de paie sunt de 60 cm lungime, cu tonuri de albastru-verde. Florile sale albe în... Descriere detaliată
6,41 RON (tax excl.: 5,05 RON)
Transport
face
Preluare personală:
Chiar în ziua de astăzi info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Prin curier :
1-3 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-3 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Numele cunoscut: Arthropodium cirrhum, Rock Lily, Crinul Noului Zeelandă, floarea Rengarenga este o specie asemănătoare liliacului, cu origine din Noua Zeelandă. Frunzele sale de paie sunt de 60 cm lungime, cu tonuri de albastru-verde. Florile sale albe în formă de stea sunt de 3-10 cm lungime, cresc un buchet liber în mijlocul verii. Rădăcinile sale sunt de 2-3 cm lățime, rizomii sunt comestibile în stare gătită. Inaltime max.  50-75cm. Acestea sunt plantate cu margini și oferă o vedere magnifică.

Favorizează pământul bine drenat, nisipos, turbat, zone încălzite și protejate. Să fertilizăm pentru cea mai bună creștere. În timpul iernii, rizomii trebuie să fie luați și într-un loc răcoros. ARTHROPODIUM familia Laxmanniaceae de mici națiuni din Australia și Noua Zeelandă aproximativ 12 specii indigene de foioase și veșnic verzi, cărnoase-tulpină, plante perene. Ele cresc noduri, frunzele lor sunt drepte și au forma de o curea lungă. Florile lor sunt albe sau mov, cu 6 petale de margini franjuri, stamine galbene și violete. Florile lor sunt bougainvillea.

Referință
T10554
Greutate
0.03 kg
În stoc
1-10 db
Díszkert
igen
Dísznövény
igen
Értékesítési alapegység
db

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 mai multe produse din această categorie