Crini de ciocolată (Arthropodium strictum) 5 semințe

T10556
Numele cunoscut: Arthropodium Milleflorum - Crin de vanilie pal, Pale Vanilla Lily Natal în Australia, varietate de specii de crin veșnic verde. Frunzele de paie sunt de 60 cm lungime,  albastru-verde. În formă de stea, florile de liliac vanilie palid sunt de 2-3 cm, cresc într-un tufiș vărsat în mijlocul verii. Rădăcinile sale vor avea o lățime... Specificație detaliată
19,05 RON (net: 15,00 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Numele cunoscut: Arthropodium Milleflorum - Crin de vanilie pal, Pale Vanilla Lily Natal în Australia, varietate de specii de crin veșnic verde. Frunzele de paie sunt de 60 cm lungime,  albastru-verde. În formă de stea, florile de liliac vanilie palid sunt de 2-3 cm, cresc într-un tufiș vărsat în mijlocul verii. Rădăcinile sale vor avea o lățime de 2-3 cm, rizomii sunt comestibili chiar crude.  Înălțime max. 30 până la 45 de cm. Preferă o drenare bună, sol nisipos, turbă, o zonă caldă și protejată Este foarte ușor de crescut. Caracteristica sa este că are o strălucire puternică de vanilie în zilele fierbinți de vară! Pentru cea mai bună creștere, nutriți bine și presărați cu multă apă. În timpul iernii, rizomii trebuie să fie luați și într-un loc răcoros. ARTHROPODIUM Familia mică a familiei Laxmanniaceae, În Australia și Noua Zeelandă, sunt aproximativ 12 specii, veșnic verzi și foioase, cu tulpini cărnoase. Cresc noduri, frunzele lor sunt drepte, ca o curea lungă. Florile sunt albe sau violete, cu 6 petale cu margini franjurate, cu stamine galbene și purpurii. Florile lor sunt bougainvillea.

Greutate: 0.025 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.