Arbuști de cafea (Coffea canephora) 5 semințe

T10566
Coffea canephora - Arbuști de cafea - Robusta Coffee  Copac mic în formă de umbrelă, a cărui înălțime poate ajunge la 10 m. Inițial apare în zonele de vest ale Africii tropicale și nordul Angliei, dar este cultivat pe scară largă și în alte zone. Frunzele sale sunt verde închis, strălucitoare, aripile lor sunt ondulate și parfumate. Cea mai popu... Specificație detaliată
36,89 RON (net: 29,05 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Coffea canephora - Arbuști de cafea - Robusta Coffee  Copac mic în formă de umbrelă, a cărui înălțime poate ajunge la 10 m. Inițial apare în zonele de vest ale Africii tropicale și nordul Angliei, dar este cultivat pe scară largă și în alte zone. Frunzele sale sunt verde închis, strălucitoare, aripile lor sunt ondulate și parfumate. Cea mai populară varietate de cafea din lume. COFFEA Arbuști de cafea Aceasta este din Africa și Asia tropicală  cunoscut ca sursa de boabe de cafea  aparține familiei de grâu (Rubiaceae) și conține aprox. 40 arbuști veșnic verzi și mici specii de copaci. Pentru cultivarea de cafea la scară largă cele mai frecvente specii sunt cele arabice,  și Caffea canephora. În cuiburile de frunze, în noduri apar florile albe, parfumate, din care se dezvoltă roadele colorate și cărnoase. Acesta include boabe de cafea. Cultivare: Pentru randament ridicat, temperaturile ridicate sunt indispensabile, ca plantă ornamentală se pune într-un loc fără îngheț pentru iarnă.  Îi plac locurile semi umbroase. Pământul său trebuie să fie permeabil la apă și nutritiv. Temperatura minimă: 10 ° C Sensibil la îngheț. Timpul de germinare a semințelor este de aprox. 3 până la 4 săptămâni.

Greutate: 0.025 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.