Crin cu frunze purpurii (Cordyline australis Purpurea) 5 semințe
  • Crin cu frunze purpurii (Cordyline australis Purpurea) 5 semințe

Crin cu frunze purpurii (Cordyline australis Purpurea) 5 semințe

Agavaceae Cunoscut nume: Cordyline australis Purpurea, Crin cu frunze purpurii, Apariție: Asia, Australia, Noua Zeelandă, Hawaii. Acesta este un soi foarte popular Cordyline. Creșterea sa este mai lentă decât versiunii sale verde, copaci veșnic verde, ușor... Descriere detaliată
6,41 RON (tax excl.: 5,05 RON)
Transport
face
Preluare personală:
Chiar în ziua de astăzi info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Prin curier :
1-3 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-3 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Agavaceae Cunoscut nume: Cordyline australis Purpurea, Crin cu frunze purpurii, Apariție: Asia, Australia, Noua Zeelandă, Hawaii. Acesta este un soi foarte popular Cordyline. Creșterea sa este mai lentă decât versiunii sale verde, copaci veșnic verde, ușor ramificat, a căror frunze sunt groase intens violet, acestea au o lungime de 1-1,5 m și sunt puternice. Micile sale flori parfumate înfloresc într-un bug uriaș în timpul verii. Acest Cordyline este un crin foarte spectaculos, dar ușor de tratat și nu este scump. Înălțimea sa poate fi de până la 10 m. Deoarece acest tip este de origine subtropicală, ar trebui menținut la o temperatură mai mare de 12 ° C în timpul iernii.  Cordyline nu este foarte exigentă la apă, totuși nu lăsați pământul să fie complet uscat. Este avantajos dacă apa de irigare nu este rece, dar este călduță, altfel ar putea să apară picarea sau bronzarea frunzelor Pentru o dezvoltare bună, are nevoie de pământ nutritiv, bine udat. Plantele de ghiveci trebuie moderat udate, iar iarna mai puțin. Are nevoie de o mulțime de lumină, dar, de asemenea, acceptă jumătate de umbră. Miezul său este de aprox. 2 mm, strălucitoare în formă de rinichi negru. Căpușa îi poate deteriora. Temperatura minimă: 12 ° C Sensibil la îngheț. Timpul de germinare a semințelor este de aprox. 1 până la 2 săptămâni.

Referință
T10567
Greutate
0.03 kg
În stoc
1-10 db
Értékesítési alapegység
db

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 mai multe produse din această categorie