Prune de maimuță (Diospyros lycioides) 5 semințe
  • Prune de maimuță (Diospyros lycioides) 5 semințe

Prune de maimuță (Diospyros lycioides) 5 semințe

Numele cunoscut: Diospyros lycium, Bluebush, Prune de maimuțe, Monkey Plum. Copaci de origine din Kenya și Africa de Sud, copaci foioase, care pot crește până la 5 m înălțime. Frunze verzi ca pielea și flori minunate, parfumate, din care se formează fructele... Descriere detaliată
7,70 RON (tax excl.: 6,06 RON)
Transport
face
Preluare personală:
Chiar în ziua de astăzi info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Prin curier :
1-3 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-3 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Numele cunoscut: Diospyros lycium, Bluebush, Prune de maimuțe, Monkey Plum. Copaci de origine din Kenya și Africa de Sud, copaci foioase, care pot crește până la 5 m înălțime. Frunze verzi ca pielea și flori minunate, parfumate, din care se formează fructele comestibile de culoare roșiatică. Din fructe se produce alcool , sau înlocuitori de cafea din semințele sale prăjite, de asemenea. Planta este utilizată în multe domenii ale medicinei tradiționale. Tolerant la îngheț. DIOSPYROS Ebony, Datolya prune, Curmal Familia Ebenaceae este un gen foarte divers, care are aproximativ 475 specii de copaci foioase și veșnic verzi. Unele sunt tropicale, altele sunt sensibile sau rezistente la îngheț.

Referință
T10569
Greutate
0.03 kg
În stoc
1-10 db
Értékesítési alapegység
db

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 mai multe produse din această categorie