Arborele lui Damocles (Oroxylum indicum) 5 semințe
  • Arborele lui Damocles (Oroxylum indicum) 5 semințe
  • Arborele lui Damocles (Oroxylum indicum) 5 semințe-2
  • Arborele lui Damocles (Oroxylum indicum) 5 semințe-3

Arborele lui Damocles (Oroxylum indicum) 5 semințe

Oroxylum indicum Tree of Damocles - Midnight Horror - Broken Bones Plant - Arborele Damocles Habitatul său natural este Asia, Himalaya și China de Sud. Planta însăși seamănă cu un copac de dimensiuni medii, floarea se va deschide noaptea,  poate fi galben și... Descriere detaliată
7,33 RON (tax excl.: 5,77 RON)
Transport
face
Preluare personală:
Chiar în ziua de astăzi info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Prin curier :
1-3 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-3 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Oroxylum indicum Tree of Damocles - Midnight Horror - Broken Bones Plant - Arborele Damocles Habitatul său natural este Asia, Himalaya și China de Sud. Planta însăși seamănă cu un copac de dimensiuni medii, floarea se va deschide noaptea,  poate fi galben și roșu, sunt poluați de lilieci. Înflorirea va fi înlocuită cu un miez lung de 50-60 cm, agățând din ramuri ca o sabie sau o seceră. După ce au căzut de pe copac și au fost epuizați ca și cum oasele rupte se află în jurul copacului. Numele lui englez vine, de asemenea, de la apariția înfricoșător. Semnificația terapeutică: Semințele tinere pot fi consumate după prăjire. În Thailanda, în Laos, frunzele sunt de asemenea folosite ca legume,  precum și în medicina occidentală și tradițională diferite părți de plante sunt utilizate pentru a trata o varietate de boli. De exemplu: coaja rădăcinei este o substanță de întărire a stomacului și de durere. Este folosit pentru dureri reumatice, etc. BIGNONIA Genul este membru al familiei de flori trunchiate (Bignoniaceae). Habitatul natural  Partea sud-estică a SUA. Cultivare: Pământ bine drenat, fertil, în lumina soarelui sau în umbră parțială. Dăunătorul este scutul. Poate fi propagat prin sămânță sau prin răsaduri. Temperatura minimă: nu este protejată de îngheț.

Referință
T10576
Greutate
0.03 kg
În stoc
1-10 db
Értékesítési alapegység
db

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 mai multe produse din această categorie