Arborele lui Damocles (Oroxylum indicum) 5 semințe

T10576
Oroxylum indicum Tree of Damocles - Midnight Horror - Broken Bones Plant - Arborele Damocles Habitatul său natural este Asia, Himalaya și China de Sud. Planta însăși seamănă cu un copac de dimensiuni medii, floarea se va deschide noaptea,  poate fi galben și roșu, sunt poluați de lilieci. Înflorirea va fi înlocuită cu un miez lung de 50-60 cm, a... Specificație detaliată
25,40 RON (net: 20,00 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Oroxylum indicum Tree of Damocles - Midnight Horror - Broken Bones Plant - Arborele Damocles Habitatul său natural este Asia, Himalaya și China de Sud. Planta însăși seamănă cu un copac de dimensiuni medii, floarea se va deschide noaptea,  poate fi galben și roșu, sunt poluați de lilieci. Înflorirea va fi înlocuită cu un miez lung de 50-60 cm, agățând din ramuri ca o sabie sau o seceră. După ce au căzut de pe copac și au fost epuizați ca și cum oasele rupte se află în jurul copacului. Numele lui englez vine, de asemenea, de la apariția înfricoșător. Semnificația terapeutică: Semințele tinere pot fi consumate după prăjire. În Thailanda, în Laos, frunzele sunt de asemenea folosite ca legume,  precum și în medicina occidentală și tradițională diferite părți de plante sunt utilizate pentru a trata o varietate de boli. De exemplu: coaja rădăcinei este o substanță de întărire a stomacului și de durere. Este folosit pentru dureri reumatice, etc. BIGNONIA Genul este membru al familiei de flori trunchiate (Bignoniaceae). Habitatul natural  Partea sud-estică a SUA. Cultivare: Pământ bine drenat, fertil, în lumina soarelui sau în umbră parțială. Dăunătorul este scutul. Poate fi propagat prin sămânță sau prin răsaduri. Temperatura minimă: nu este protejată de îngheț.


Greutate: 0.025 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.