Papaya copac de pepene (Carica papaya)

T11655
Papaya copac de pepene (Carica papaya) Conținutul pachetului este de 0,5 g Tulpina ne-ramificată, asemănătoare palmei, este de 8-10 m înălțime. Frunzele sale se află pe partea superioară a trunchiului, în ciorchine. Un pețiol poate avea o lungime de până la 60 cm. Florile mici, verzui, poroase sunt individuale sau în grupuri de două sau trei în... Specificație detaliată
Livrare
block
Produsul pe moment nu este disponibil. Probabil că va fi disponibil mai târziu.

Papaya copac de pepene (Carica papaya)


Conținutul pachetului este de 0,5 g



Tulpina ne-ramificată, asemănătoare palmei, este de 8-10 m înălțime. Frunzele sale se află pe partea superioară a trunchiului, în ciorchine. Un pețiol poate avea o lungime de până la 60 cm. Florile mici, verzui, poroase sunt individuale sau în grupuri de două sau trei în partea superioară a trunchiului.



La prima vedere roadele coapte arată ca pepenele galbene, culoare portocaliu de 20-30 cm, se asează la porțiunea superioară a trupului, sub coroanele de frunze. O bucată de papaia poate cântări până la 5 kg. Carnea roz sau portocalie are o grosime de aproximativ 3 cm. Semințele negre și de mărime a mazăre umple cavitatea centrală a roadelor.



Cultivate în zone tropicale; În Mexic, ele au fost cultivate de secole în culturile clasice din America Centrală.



Fructul este popular în multe locuri. Se folosește și pentru salate, produse de patiserie și sucuri. Sucul este o băutură acidă, răcoritoare.



Fructul este, de asemenea, recomandat pentru tratamentul unor tulburări digestive (insuficiență de acid gastric, migrene, balonare, insuficiență pancreatică care apar din cauza problemelor digestive). Extractul este de asemenea utilizat împotriva diverși paraziți (Oxyuris, Ascaris, Ancylostom) și inflamație de vene, probleme hemoroizi- și cutanate (abcese, răni și diferite boli ale pielii). Carnea de fructe este răsucit în frunzele plantei în zone tropicale, pentru a se înmoaie.


Greutate: 0.001 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert, Dísznövény

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.