Pasărea paradisului portocaliu (Strelitzia reginae)

T11660
Pasărea paradisului portocaliu (Strelitzia reginae) Pachetul conține 3 semințe Rădăcinile sale carnale și suculente, cu un diametru de 4-6 cm, pătrund profund în subsol la  și se răspândesc foarte mult. Este ramificat cu tonuri scurte. Ea are 5-6 frunze alungite într-o ramură, poartă o frunză asemănător de banană; kernelurile mai vechi, adulte... Specificație detaliată
13,17 RON (net: 10,37 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Pasărea paradisului portocaliu (Strelitzia reginae)


Pachetul conține 3 semințe



Rădăcinile sale carnale și suculente, cu un diametru de 4-6 cm, pătrund profund în subsol la  și se răspândesc foarte mult.



Este ramificat cu tonuri scurte. Ea are 5-6 frunze alungite într-o ramură, poartă o frunză asemănător de banană; kernelurile mai vechi, adulte pot avea până la 6-8 ramificații. Pețiolele sunt lungi. Lama de frunze este ceros,  albastru-gri-verde, 40-60 cm lungime, 8-20 cm umăr larg, cu vârf conic, midrib bine dezvoltat.



Florile se adunaă în inflorescență. Este susținută de o formulă în formă cilindrică, în formă de pană, de 70-100 cm, care este de fapt manșonul frunzei. Acest manșon de frunze este îndoit la vârful inflorescenței, și protejează florile înainte de a se deschide ca o coajă-barcă, iar după deschidere susține florile. Florile (5-6 sau mai multe) se dezvoltă în frunze-coajă. Se deschid unul după celălalt, unul câte unul și se întind direct din coturi în drept. Florile speciale asemănătoare la capuri de păsări  au petale de forma de suliță, portocaliu strălucitor și albastru închis. Fiecare tulpină de flori crește după propagare 1-3 răsaduri.

Greutate: 0.005 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert, Dísznövény

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.