Floarea Pasarea paradisului portocaliu (Strelitzia reginae)

T11661
Floarea Pasarea paradisului portocaliu (Strelitzia reginae) Pachetul conține 3 semințe Cărnoasă, suculentă, 4-6 cm rădăcină pătrunde adânc în subsol și se extinde mult. Este ramificat cu tonuri scurte. Ea are 5-6 frunze alungite într-o ramură, poartă o frunză asemănător de frunzele de banană; exemplarele mai vechi, adulte pot avea până la 6-8... Specificație detaliată
Livrare
block
Produsul pe moment nu este disponibil. Probabil că va fi disponibil mai târziu.

Floarea Pasarea paradisului portocaliu (Strelitzia reginae)


Pachetul conține 3 semințe



Cărnoasă, suculentă, 4-6 cm rădăcină pătrunde adânc în subsol și se extinde mult.



Este ramificat cu tonuri scurte. Ea are 5-6 frunze alungite într-o ramură, poartă o frunză asemănător de frunzele de banană; exemplarele mai vechi, adulte pot avea până la 6-8 ramificații. Pețiolul este lung. Placa de frunze este acoperit cu ceară, albastru sau gri-verde, 40-60 cm lungime, cu umăr larg de 8-20 cm, vârful conic, vena principală bine dezvoltată.



Florile se adună în inflorescență. Aceasta păstrează o formă cilindrică, de 70-100 cm lungime, susținut de un ax - aceasta este de fapt frunza teacă. Această frunză teacă este îndoit la vârful inflorescenței, și protejează înainte de a se deschide printr-o barcă-coajă, iar după deschidere susține inflorescența. Florile (5-6 sau mai mult) se dezvoltă în frunze de teacă. Se deschid unul pe celălalt unul câte unul și direct din coturi în unghi drept. Florile speciale de formă de cap păsări au petale de formă suliță, portocaliu strălucitor și albastru închis. Fiecare tulpină de flori crește după recoltare 1-3 răsaduri.


Greutate: 0.005 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert, Dísznövény

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.