Iarba de Pampas (Cortaderia selloana)

T11668
Iarba de Pampas (Cortaderia selloana) Conținutul sacului este de 0,1 g Iarba de Pampas Albă, așa cum sugerează și numele, provine din pampa din America de Sud. În zilele noastre a fost organizată în multe locuri ca o plantă ornamentală pentru grădini și parcuri.  Această iarbă înaltă de 3 metri are tulpini groase. Frunzele sale sunt lungi și s... Specificație detaliată
Livrare
block
Produsul pe moment nu este disponibil. Probabil că va fi disponibil mai târziu.

Iarba de Pampas (Cortaderia selloana)


Conținutul sacului este de 0,1 g



Iarba de Pampas Albă, așa cum sugerează și numele, provine din pampa din America de Sud. În zilele noastre a fost organizată în multe locuri ca o plantă ornamentală pentru grădini și parcuri. 



Această iarbă înaltă de 3 metri are tulpini groase. Frunzele sale sunt lungi și subțiri, de obicei de 1-2 metri lungime și lățime de 1 centimetru; muchiile lor sunt foarte ascuțite. Frunzele sunt albastru-verzui, dar pot fi gri-argintiu. Capul ei de caprifoi are o înălțime de 20-40 centimetri și are culoarea albă sau galbenă murdară.



Iarba de Pampas Albă poate crește pe mai multe tipuri de condiții de sol și climatice. Se dezvoltă foarte bine; o plantă poate produce până la 1 milion de semințe de-a lungul vieții sale. Din acest motiv, a devenit invazivă în unele localități precum Noua Zeelandă și Republica Africa de Sud. Arderea nu dăunează planta, deoarece focul nu atinge rădăcinile.

Greutate: 0.001 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert, Dísznövény

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.