Cipru Cypress argint albastru (Cupressus arizonica glauca)

T11669
Cipru Cypress argint albastru (Cupressus arizonica glauca) Conținutul pachetului 2 g În condiții favorabile, atinge înălțimea de 20-30 metri, dar în cea mai mare parte este de numai 12-15 m. Coroana lui are o formă conică mai largă. Dacă stă liber, chiar și în epoca de bătrânețe are crengi de la baza tulpinei (nu va fi chel). Coaja maro roșiati... Specificație detaliată
Livrare
block
Produsul pe moment nu este disponibil. Probabil că va fi disponibil mai târziu.

Cipru Cypress argint albastru (Cupressus arizonica glauca)


Conținutul pachetului 2 g



În condiții favorabile, atinge înălțimea de 20-30 metri, dar în cea mai mare parte este de numai 12-15 m. Coroana lui are o formă conică mai largă. Dacă stă liber, chiar și în epoca de bătrânețe are crengi de la baza tulpinei (nu va fi chel). Coaja maro roșiatică se rupe în dungi longitudinale.



Lăstarile sale pornesc în sus și apoi se răspândesc orizontal. Frunzele solzoase albastru-verzui sau halbă-argintiu sunt în mod egal opuse.



Conurile săi formați în formă de nuc sunt prima dată verzui după maturare verde-maro. După maturare scribii uscați se deschid.



Creștere rapidă și veșnic verde.



Habitatul său inițial este semi-deșert uscat, cu iarnă rece și, prin urmare, este rezistent fiabil în condiții de iarnă; una dintre cele mai rezistente chiparoase. Poate fi cultivat pe aproape orice pământ, rezistent la calciu din sol. În timpul sezonului de creștere exigent la cald și soare; lăstarii ei se dezvoltă numai în astfel de locuri.


Rezistă bine la forfecare, poate fi crescută din el gard viu frumos.


Greutate: 0.002 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert, Dísznövény

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.