Viță canadiană (Parthenocissus)
  • Viță canadiană (Parthenocissus)

Viță canadiană (Parthenocissus)

Viță canadiană (Parthenocissus) Conținutul sacului este de 1 g Strugurii  canadiene  obișnuiți au tulpini  lemnoase, sunt plante târâtoare și perene. Lamele sale sunt netede, erbacee, iar la bătrânețe coaja este crăpată, dar nu se descompune. Lăstarii... Descriere detaliată
6,69 RON (tax excl.: 5,27 RON)
Transport
face
Preluare personală:
1-4 nap info
1-4 munkanap. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Prin curier :
1-7 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Viță canadiană (Parthenocissus)

Conținutul sacului este de 1 g

Strugurii  canadiene  obișnuiți au tulpini  lemnoase, sunt plante târâtoare și perene. Lamele sale sunt netede, erbacee, iar la bătrânețe coaja este crăpată, dar nu se descompune. Lăstarii se agață de trunchiuri, ziduri și stânci cu trei până la cinci bucle. Frunzele sunt complexe, cu 5-7 pliante. Frunzele mici au 5-12 cm lungime, 2-4,5 cm lățime, cu margini ascuțite și vârfuri ascuțite.

Înflorește in mijlocul verii. Flori mici, discrete, duble formează bug-uri. Paharul florilor este abia recunoscut, petalele mici galben-verzui se răspândesc în afară, discul se ciocnește cu partea inferioară a compartimentului, pâlnia este scurtă și ghemuită. Există o mulțime de nectar, astfel încât insectele sunt binevenite pentru a vizita.

Fructele sale sunt de 6-8 mm, albastru-negru, boabe rotunde cu 3-4 semințe.

Aseamănă cu strugurii aderente (Parthenocissus quinquefolia), ale cărei lăstari sunt de 5-8 ramuri și se termină într-o ceașcă aderentă. Frunzele strugurilor japonez (Parthenocissus tricuspidata) folosite adesea ca plante ornamentale sunt de trei lobi, nu complexe.

Producător
Rocalba
Referință
T11676
Greutate
0.00 kg
Díszkert
igen
Dísznövény
igen
Értékesítési alapegység
db

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 mai multe produse din această categorie