Pin argintiu (Picea Pungens)

T11677
Pin argintiu (Picea Pungens) Conținutul sacului este 0,5 g Pom mijlociu, veșnic verde: de obicei de 25-30 m, foarte rar de 46 de metri înălțime, cu un diametru de aproximativ un metru și jumătate. Are o coroană regulată, foarte ascuțită în formă de con, cu multe ramuri, coroana devine cilindrică cu îmbătrânirea copacului. Ramurile mai mari sun... Specificație detaliată
13,17 RON (net: 10,37 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Pin argintiu (Picea Pungens)



Conținutul sacului este 0,5 g



Pom mijlociu, veșnic verde: de obicei de 25-30 m, foarte rar de 46 de metri înălțime, cu un diametru de aproximativ un metru și jumătate. Are o coroană regulată, foarte ascuțită în formă de con, cu multe ramuri, coroana devine cilindrică cu îmbătrânirea copacului. Ramurile mai mari sunt orizontale, pe copacii cele mai vechi, sunt aproape de sol, ușor îndoite. Lăstarii sunt de culoare maro deschis și chel.



Coaja este subțire, maroniu-roșu sau maroniu-gri, de 5-10 cm, cu decojire în fulgi. Ramurile sale tinere sunt galbene sau aproape albe, aproape fără păr.   Pe mugurile de formă îngustă au aproximativ 6 cm o mulțime de fulgi de muguri pot fi văzute.



Acele de secțiunea transversală Rhombus cresc circular, dar pe partea superioară a lăstarilor mai dens, la vârful lor  în noduri. Lungimea lor este de 1,5-3 cm, ele sunt foarte rigide, cu miriște, ușor înclinate înainte și în sus. Există mai multe dungi de-a lungul lor cu deschideri de schimb de gaze, culmile lor sunt ascuțite brusc. Culoarea lor variază de la verde rar prin verde-gri până la verde-albastru; populațiile sălbatice sunt în mare parte albastru-verde, verde destul de rar, dar poate fi foarte diferit la fiecare copac – soiurile cultivate sunt cel mai frecvent albastru-gri sau verde-gri.



Conurile ușor îndoite, subțiri, cilindrice atârnă pe ramuri. Sunt de culoare maroniu-violet, după maturare maroniu-gri, cu lungime de 6-11 cm, cu lățime de 2 cm în stare închisă și 4 cm în stare deschisă. Fulgile de conuri libere, asemănătoare hârtiei, cu lungimea de 20-24 mm, au o margine ondulată, înfiptă ușor la vârf. Acestea ajung la maturitate la 5-7 luni după polenizare. Semințele sale sunt de 3-4 mm lungime, cu o aripă subțire, maro cenușie, de 10-13 mm.



Molidul nu produce în general hibrizi cu alte specii de molid, dar foarte rar cu molidul gri montan stâncos (Picea engelmannii)

Greutate: 0.001 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert, Dísznövény

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.