Organ (Syringa vulgaris)

T11678
Organ (Syringa vulgaris) Conținutul sacului este de 2g De obicei sunt arbuști foioase, uneori verzui (S. sempervirens). Frunzele lor sunt bune, sunt rareori înaripate, sunt opuse.  Floare crește pe săgețile în sus pe partea de sus la 1-2, rareori la 3 mugure. Inflorescența este o bougainvillea care se termină. Numărul de frunze de cupă este de o... Specificație detaliată
13,17 RON (net: 10,37 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Organ (Syringa vulgaris)


Conținutul sacului este de 2g


De obicei sunt arbuști foioase, uneori verzui (S. sempervirens). Frunzele lor sunt bune, sunt rareori înaripate, sunt opuse. 


Floare crește pe săgețile în sus pe partea de sus la 1-2, rareori la 3 mugure.


Inflorescența este o bougainvillea care se termină. Numărul de frunze de cupă este de obicei patru, petalele sunt tubulare, cu simetrie radială, violet sau alb.


Numărul de stamine este două, cultura are forma de toc alungit cu două începuturi de semințe.


Greutate: 0.002 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert, Dísznövény

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.