Thuia vestului (Thuia Occidentalis)

T11679
Thuia vestului  (Thuia Occidentalis) Conținutul sacului este de 0,5 g În Ungaria crește la  o înălțime de 10-12 m, veșnic verde. Coroana lui este subțire, conică, vârful său întotdeauna ușor rotunjit. Tulpina dreaptă, crăpată longitudinal și îndoită în benzi înguste este roșu portocaliu; gri-maro în vârstă mai înaintată. Ramurile sale ramificat... Specificație detaliată
Livrare
block
Produsul pe moment nu este disponibil. Probabil că va fi disponibil mai târziu.

Thuia vestului  (Thuia Occidentalis)


Conținutul sacului este de 0,5 g



În Ungaria crește la  o înălțime de 10-12 m, veșnic verde. Coroana lui este subțire, conică, vârful său întotdeauna ușor rotunjit. Tulpina dreaptă, crăpată longitudinal și îndoită în benzi înguste este roșu portocaliu; gri-maro în vârstă mai înaintată. Ramurile sale ramificate se situează orizontal și lăstarii sunt agățate. Partea inferioară a ramurilor cu frunze sunt mai deschise la culoare decât partea superioară a lor.



Frunzele cu ochiuri largi încrucișate au o culoare ușoară de cenușă-verzuie, partea inferioară  verzui gălbui, au glandă în mijloc, sfărâmate cu mirosuri aromate. În timpul iernii, frunzișul devine bronz sau maro și izvorăște iar în primăvară.



Florile sale porcine sunt mici, alungite, roșii închise, cresc la sfârșitul ramurilor. Arborii sunt inițial gălbui, de culoare maronie, înmugurându-se în jur de 10-20 milimetri; cele 8-10 solzuri de frunze sunt uscate.


Greutate: 0.001 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert, Dísznövény

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.