Floare de pasiune uriașă (Passiflora quadrangularis) 5 semințe

T12590
Familie: Passifloraceae Denumirile comune: floarea pasiunii uriașe, granadila uriașă, fructul pasiunii Este originar din Brazilia Sunt plante perene sau semi-perene, lemnoase, plante târâtoare cu cârcele. Sunt plantate pentru florile lor caracteristice. Toamna, se dezvoltă fructe comestibile ovate sau rotunde, galbene coapte sau portocalii. Ex... Specificație detaliată
30,66 RON (net: 24,14 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Familie: Passifloraceae



Denumirile comune: floarea pasiunii uriașe, granadila uriașă, fructul pasiunii


Este originar din Brazilia



Sunt plante perene sau semi-perene, lemnoase, plante târâtoare cu cârcele. Sunt plantate pentru florile lor caracteristice. Toamna, se dezvoltă fructe comestibile ovate sau rotunde, galbene coapte sau portocalii. Extractul de flori de pasiune uriaș este folosit și în sucuri de fructe și înghețate. Moderat tolerant la îngheț


Cresc frumos pe solul bine drenat, la soare sau în semi-umbre. Îl udăm din abundență la creștere deplină, uneori mai puțin. Tulpinile necesită sprijin.


Temperatura minimă: 5-10 ° C Nu este rezistent la îngheț.



PASSIFLORA - floare de golgotă, floare de pasiune



Genul florilor de pasiune numără peste 500 de plante înfiorătoare. Plante sau arbusti  târâtoare cu cârcele, care se țin și se cresc pentru florile sau fructele lor. Datorită creșterii robuste, acestea sunt potrivite pentru acoperi obiectele de teren, sau paviloane.


Majoritatea speciilor sunt sensibile la îngheț, astfel încât preferă zonele însorite, calde și solurile adânci, umede, bine drenate, bogate în humus. Tăierea și formarea lor de frunze înghețate se face primăvara. Pot fi propagate din semințe sau butași.


Greutate: 0.01 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.