Palmă de cânepă chineză (Trachycarpus fortunei) 5 semințe

T12591
Trachycarpus fortunei - palmă de cânepă chineză - provine din China, Himalaya de Vest și Japonia. Trunchiul său crește până la o înălțime de 12-15 m în condiții naturale. Corpul său este acoperit de o fibră lungă, maro închis, bogat. Frunzele sale în formă de evantai sunt de culoare verde închis, cu diametrul de 50 până la 70 cm, tăiate aproape... Specificație detaliată
40,31 RON (net: 31,74 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Trachycarpus fortunei - palmă de cânepă chineză - provine din China, Himalaya de Vest și Japonia. Trunchiul său crește până la o înălțime de 12-15 m în condiții naturale. Corpul său este acoperit de o fibră lungă, maro închis, bogat. Frunzele sale în formă de evantai sunt de culoare verde închis, cu diametrul de 50 până la 70 cm, tăiate aproape până la pețiole și de culoare albăstruie pe spate. Palmierii pot fi plantați și în aer liber. Palmele sunt veșnic verzi, cultivate pentru habitusul, frunzele și florile lor, înfloresc în timpul verii.  


Doresc soare întreagă și sunt cel mai bine împodobiți în locuri unde sunt protejați de vânturile puternice, mai ales la o vârstă fragedă. Florile aromate de culoare galben-cremă formează inflorescențe mari vara. Trachycarpus nu prezintă nevoi speciale de sol, dar, dacă este posibil, așezați-l într-un sol fertil cu un drenaj bun. Marginile pețiolelor sunt ușor sfărâmate. Florile sale sunt monogame sau masculin-feminine, dar pot fi dioice.


Alimentarea sa cu nutrienți este suficientă de două ori pe lună, sau o dată pe lună în iarnă.


Iubește soarele plin, apa abundentă, dar să nu stee în apă. Plantează-l într-un sol cu palmier bogat în nutrienți. Este suficient să transplantăm palma la fiecare 2 - 4 ani. Pentru transplantare, folosim un amestec de 2/3 părți compost, 1/3 turbă sau pământ de flori amestecat cu nisip. Îngrășămintele cu acțiune lungă pot fi adăugate în pământul lor.


 


Temperatura minimă: - 11 ° C.


Germinarea semințelor poate dura între 8 și 12 săptămâni.


Greutate: 0.01 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.