Semințe de iarbă amestec rezistent la secetă Polder 20 kg
 • Semințe de iarbă amestec rezistent la secetă Polder 20 kg

Semințe de iarbă amestec rezistent la secetă Polder 20 kg

Amestec "rezistent la secetă" pentru zonele extreme , nu poate fi irigat, potrivit pentru sol vegetal uscat, superficial sau zone înclinate. Caracteristici: este capabil să asigure o densitate stabilă, suficientă, pășuni de viață lungă în condiții uscate.... Descriere detaliată
372,60 RON (tax excl.: 293,39 RON)
396,39 RON
23,78 RON (6.0%)
Transport
face
Preluare personală:
Chiar în ziua de astăzi info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Prin curier :
1-15 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-15 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Încă
 • 0

  zile

 • 0

  ore

 • 0

  munute

 • 0

  secunde

o puteți cumpăra pentru atâta!
Amestec "rezistent la secetă" pentru zonele extreme , nu poate fi irigat, potrivit pentru sol vegetal uscat, superficial sau zone înclinate. Caracteristici: este capabil să asigure o densitate stabilă, suficientă, pășuni de viață lungă în condiții uscate. Cantitatea de semințe: 40-50 g / m2 COMPOZIȚIE păiuș roșu 40,00%, Raigrasul 20.00%, păiuș cu frunză desperecheată( Festuca heterophylla) 20.00% Festuca arundinacea 20.00%. Firma Polder SRL este o firmă cheie pe piața internă în acest domeniu specific de producerea, prelucrarea și vânzarea semințelor de plante. Amestecurile de semințe de iarbă au fost compilate ținând cont de experiența de mai mulți ani, aceste amestecuri de semințe de iarbă se găsesc întotdeauna în aprovizionarea lor. Cu aceste amestecuri cele mai multe dintre nevoile ale utilizatorilor pot fi satisfăcute. Marea majoritate a componentelor amestecurilor vândute sunt compuse din soiurile autohtone din propria lor producere (la amestecurile recomandate pentru stabilirea peluzelor soiuri de rasă proprii crescute). La formarea peluzelor, diverselor gazoane sunt în general folosite mai multe specii (inclusiv mai multe soiuri) de semințe de iarbă. Instalarea unei singur specii (ne. din semințe pure) este foarte rară. De obicei, pe teritorii slute se folosesc câteodată semințe de iarbă de mare randament (de ex. Brome maghiar, livada de iarbă, Festuca arundinacea) cu o singură specie de instalare. Instalarea cu amestecurile de semințe de iarbă duce la un rezultat mai favorabil. Gândiți-vă la faptul că caracteristicile și nevoile diferitelor specii incluse în amestec în diferitele locuri, cu diferite componente pot asigura finalizarea fișierului închis. Speciile care au caracteristici diferite de dezvoltare se completează reciproc în curs de dezvoltare pentru stocul lor (de exemplu specii stufoase și târâtoare în creștere). Pentru peluze ornamentale cu valoare estetică superioară pot fi sortate soiuri cu diferite proprietăți, lățime și culoare de frunze corespunzătoare.
Producător
Polder
Referință
T07671
Greutate
20.00 kg
În stoc
10+ db
Pázsit
igen
Értékesítési alapegység
db

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 mai multe produse din această categorie