Semințe de iarbă Scotts (Everris) Regenerator Plus (pentru teren uri de sport) 10 kg

T07797
Landscaper Pro semințe de iarbă dezvoltat pentru alcătuirea prin semănare a terenurilor de sport sau pentru supra - semănarea și regenerarea acestora. ProSelect Regenerator Plus conține soiuri fine cu frunze de peren (85%) și hibrizii bluegrass (15%). Semințele acestora din urmă sunt înconjurate de coajă de Everris SmartStart permițând g... Specificație detaliată
585,09 RON (net: 460,70 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Landscaper Pro semințe de iarbă dezvoltat pentru alcătuirea prin semănare a terenurilor de sport sau pentru supra - semănarea și regenerarea acestora.
ProSelect Regenerator Plus conține soiuri fine cu frunze de peren (85%) și hibrizii bluegrass (15%). Semințele acestora din urmă sunt înconjurate de coajă de Everris SmartStart permițând germinare și înrădăcinare rapidă.
Hibrizii de bluegrass sunt excelent rezistente la secetă și prin rizomii foarte agresive formează un gazon dens, puternic, rezistent. Potrivit special pentru terenuri de sport, stadioane și instalații de suprafața terenurilor de golf. Doza recomandată: Însămânțarea noilor peluze: 25-35 g / m2 Supra -sămânare: 20-30 g / m2 Înălțimea cositului: 20-30 mm Ambalare: sac de 10 kg Datorită coajei SmartStart amestecul de raigras și bluegrass germină dintr-o dată. În mod tipic este un amestec de regenerare și supra –sămânare. Poate fi utilizat în scopuri sportive. Pentru supra –sămânarea, regenerarea rapidă a terenurilor de sport. De bună calitate, pot fi recomandate pentru clienții pretențioase. Are nevoie de irigare, nutriere. Din primăvară până în toamnă poate fi folosit întotdeauna.
Greutate: 10 kg
Lăţime: 140 mm
Înălţime: 410 mm
Lungime: 610 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Pázsit
Márka: Díszpark

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.