Semințe de iarbă Scotts (Everris) Toscana (tip mediterană) 10 kg
  • Semințe de iarbă Scotts (Everris) Toscana (tip mediterană) 10 kg

Semințe de iarbă Scotts (Everris) Toscana (tip mediterană) 10 kg

Semințele de iarbă Landscaper Pro este un amestec de semințe de gazon de tip Toscana mediteraneană. Natura mediteraneană a Toscanei constă nu numai în aparență, dar, de asemenea, și în proprietățile excelente. Datorită sistemului de rădăcină profundă devine... Descriere detaliată
473,55 RON (tax excl.: 372,87 RON)
Transport
face
Preluare personală:
Chiar în ziua de astăzi info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Prin curier :
1-7 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Semințele de iarbă Landscaper Pro este un amestec de semințe de gazon de tip Toscana mediteraneană. Natura mediteraneană a Toscanei constă nu numai în aparență, dar, de asemenea, și în proprietățile excelente. Datorită sistemului de rădăcină profundă devine mai tolerant la stresul de la influențele externe. Selecția varietală reprezintă un adevărat progres între estetica și caracterul practic. Are culoare verde intens, iar creșterea se întâmplă în sus și lateral. Cu acesta poate realiza o densitate excepțională. Prin versiunea pitic se caracterizează cu creștere moderată, scăderea numărul cositurilor. Aplicație: este recomandat pentru înierbarea grădinilor private, statiunilor, plajelor, hotelurilor, centrelor de wellness, etc. Compoziție amestec: Festuca arundinacea'Spyder LS '40% Festuca arundinacea 'Gazelle 2'40% Lolium perenne'Equate '20%. Germinare rapidă. Are nevoie de umiditate scăzut, căldură mare, toleranța la secetă, o toleranță excelentă călcat în picioare culoare excelentă, o creștere moderată, toleranță bună la boli. Instalare: în orice sol de grădină poate fi însemânțată în mod eficient. Timpul de semănat aprilie-iunie / august-septembrie. Timp de germinare: 8-12 zile (15-23 C) Pe parcursul acestei perioade, patul de germinare trebuie să fie menținut umed. Utilizare ușurată 5-6. Săptămâni. Acoperire completă: 8 săptămâni. Doza semințelor: 30-40 g / m2 Ambalaj: sac de 10 kg / hârtie - suficient pentru 250-330 m2.
Producător
ICL
Referință
T08991
Greutate
10.00 kg
În stoc
1-10 db
Pázsit
igen
Értékesítési alapegység
db

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 mai multe produse din această categorie