Scotts (Everris) semințe de iarbă Rapid (pentru susținerea parcurilor) 10 kg
  • Scotts (Everris) semințe de iarbă Rapid (pentru susținerea parcurilor) 10 kg

Scotts (Everris) semințe de iarbă Rapid (pentru susținerea parcurilor) 10 kg

Amestecul nou de semințe de iarbă LandscaperPro Rapid este recomandat în primul rând pentru gazonuri de parcuri și grădini. Amestecul Rapid de semințe de iarbă are înrădăcinare rapidă, acoperă rapid suprafața, are o bună capacitate de suprimare a buruienilor și... Descriere detaliată
Transport
face
Preluare personală:
1-4 nap info
1-4 munkanap. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Prin curier :
1-4 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-4 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Amestecul nou de semințe de iarbă LandscaperPro Rapid este recomandat în primul rând pentru gazonuri de parcuri și grădini. Amestecul Rapid de semințe de iarbă are înrădăcinare rapidă, acoperă rapid suprafața, are o bună capacitate de suprimare a buruienilor și este plin de caracteristici de înaltă performanță. Tipurile de soiuri selectate sunt excelent de rezistente la temperaturi ridicate din timpul verii și la stresul de secetă. Beneficiile produsului: înrădăcinare si închidere rapidă, natura obuzieră pentru legarea solului. Alcătuieste un gazon dens, atractiv. Rădăcină penetrantă, toleranță excelentă la secetă. Este potrivit pentru utilizare în grădină și pentru zone mari Doza recomandată 30 - 35g / m2. Sacul de 5 kg este suficient pentru o suprafață de aproximativ 140-160 m2. Înălțimea de tăiere recomandată 2-4 cm.
Producător
ICL | Everris | Scotts
Referință
T10258
Greutate
10.00 kg
Pázsit
igen
Értékesítési alapegység
db

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 mai multe produse din această categorie