semințe de iarbă profesională amestec de luncă Mix natural (toleranță la secetă) 25 kg

T12337
Un amestec de ierburi de gazon cu toleranță la secetă. 80% din gazonul de iarbă care acoperă lunca este acoperit cu iarbă de cosit, care poate produce randamente ridicate datorită dimensiunilor mari. Dezvoltare rapidă, specii de înflorire timpurie reprezintă 80% din compoziție, așa că, în timpul recuperării, ar trebui să se facă eforturi pentru... Specificație detaliată
906,21 RON (net: 713,55 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Un amestec de ierburi de gazon cu toleranță la secetă. 80% din gazonul de iarbă care acoperă lunca este acoperit cu iarbă de cosit, care poate produce randamente ridicate datorită dimensiunilor mari. Dezvoltare rapidă, specii de înflorire timpurie reprezintă 80% din compoziție, așa că, în timpul recuperării, ar trebui să se facă eforturi pentru a se coace în a doua decadă a lunii mai, cu excepția regiunilor nordice ale țării, timp optim perioada de  înflorire a golomățului și a păiușului înalt. Iarba de panglică verde este o plantă cu creștere lentă, înfloritoare târziu, care provine în principal din splină, și întinerisește furajele în fân. Germinarea este lent, să nu fim surprinși dacă vine pe pajiște numai în al doilea an, dar are o viață foarte lungă. În cazul silozului, cel mai bine este cositul pentru animalele de lapte atunci când nodul de trestie a golomățului și a păiușului înalt este încă în stomac.


Compoziția amestecului:


Specii Nume Planificat Acoperire% Greutate%


Raigras englezesc 20 25


Golomăț  30 25


Păiuș înalt 30 35


Iarbă de panglică verde 20 15



Cerința de însămânțare pe hectar este de 45 kg


Ambalare 25 kg


Timpul de semănat: - martie - sfârșitul lunii mai - sfârșitul lunii august - începutul lunii octombrie

Greutate: 25 kg
Lăţime: 810 mm
Înălţime: 170 mm
Lungime: 420 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Pázsit
Márka: Magic garden

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.