Semințe de iarbă Amestec profesional de pășune Putere de Cal (pășune de cal tolerantă la secetă) 25 kg

T12339
Amestecul este format din ierburi tolerante la secetă. Rata de acoperire planificată a ierburilor tolerante la pășunat este de 40%. Raportul raigrasului englezesc cu capacitate mare de creștere rapidă și de inhibare a buruienilor este de 20%. Este o specie exigent la călcare, deci este foarte rezistentă la stresul puternic cauzat de cai, ceea ce... Specificație detaliată
857,22 RON (net: 674,98 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Amestecul este format din ierburi tolerante la secetă. Rata de acoperire planificată a ierburilor tolerante la pășunat este de 40%. Raportul raigrasului englezesc cu capacitate mare de creștere rapidă și de inhibare a buruienilor este de 20%. Este o specie exigent la călcare, deci este foarte rezistentă la stresul puternic cauzat de cai, ceea ce justifică proporția sa în amestec. Păiușul roșu, obuzierul permite o viață lungă. Există, de asemenea, o nevoie de ierburi cu duritate mai mare pe miriște, în timp ce, acestea necesită specii puternice de rădăcini. Iarba de panglică verde și Păiușul înalt oferă o toleranță largă la umiditate, rezistentă la apele interioare de primăvară și secetă de vară. Caii, de obicei, părăsesc blocajele farbaceae, astfel încât nu este nevoie de soi farbaceae în amestecul de pășuni. Filamentul mare are un randament ridicat și permite păstrarea excesului primei creșteri ca fân de luncă.



Compoziția amestecului:


Specii Nume Planificat Acoperire% Greutate%


Raigras englezesc 20 20


păiuș roșu 20 30


Golomăț  30 20


Păiuș înalt 20 20


Iarbă de panglică verde 10 10



Cerința de însămânțare pe hectar este de 50 kg


Disponibil în ambalaje de 25 kg




Timpul însămânțării: -Martie - sfârșitul lunii mai - sfârșitul lunii august - începutul lunii octombrie 

Greutate: 25 kg
Lăţime: 810 mm
Înălţime: 170 mm
Lungime: 420 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Pázsit
Márka: Magic garden

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.