Senzor de ploaie K-Brain

T06243
Senzorul de ploaie K-Rain R200 este dispozitivul care va face sistemul nostru de irigare cu adevărat automatizat. În ciuda faptului că este cea mai modernă combinație de pulverizatoare și control în sistem, nu poate fi perfect, dacă este irigată automat în cazul unei ploi persistente, cu supraudare în mod inutil de apă scumpă de irigare. Sarcina... Specificație detaliată
121,97 RON (net: 96,04 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
1-4 nap info
După plasarea comenzii și primirea produselor în depozitul nostru (% zile%), vom pregăti coletul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Senzorul de ploaie K-Rain R200 este dispozitivul care va face sistemul nostru de irigare cu adevărat automatizat. În ciuda faptului că este cea mai modernă combinație de pulverizatoare și control în sistem, nu poate fi perfect, dacă este irigată automat în cazul unei ploi persistente, cu supraudare în mod inutil de apă scumpă de irigare. Sarcina senzorului este de a întrerupe irigarea în cazul ploii. Acest lucru nu afectează irigarea regulată, dar inhibă deschiderea supapelor. Senzorul de ploaie K-Rain R200 oferă o soluție fiabilă și durabilă pentru instalatorii de sisteme de irigare și pentru sistemele de irigare.


Pentru funcționarea precisă și eficientă a sistemului de irigare, se recomandă selectarea unui specialist pentru controlul de irigare și senzorul de ploaie. Consultați lista noastră de distribuitori de irigații sau contactați-ne pentru sfaturi cu privire la sistemele de irigare K-Rain!


în caz de ploaie, va opri irigarea


setare minimă a precipitațiilor: 3 mm (1/8 ")


alte opțiuni de ajustare: 6 mm, 13 mm, 19 mm, 25 mm (1/4 până la 1 ")


cadranul de ajustare a gâtului permite controlul timpului de uscare


Corp plastic rezistent la UV


suport metalic


24 VAC

Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.