Soluţie nutritivă Vitaflora pentru Plante curgătoare 1 l

T07800
Conţine toate substanţele nutritive şi microelementele de care au nevoie plantele pentru dezvoltare viguroasă şi sănătoasă şi pentru înflorire intensivă şi de lungă durată. Conţinutul ridicat de fier (Fe) ajută la împiedicarea îngălbenirii, frunzişul va fi verde şi la sfârşitul verii. Soluţia are caracter acid, astfel ajută la menţinerea pH-ului... Specificație detaliată
22,26 RON (net: 17,53 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Conţine toate substanţele nutritive şi microelementele de care au nevoie plantele pentru dezvoltare viguroasă şi sănătoasă şi pentru înflorire intensivă şi de lungă durată. Conţinutul ridicat de fier (Fe) ajută la împiedicarea îngălbenirii, frunzişul va fi verde şi la sfârşitul verii. Soluţia are caracter acid, astfel ajută la menţinerea pH-ului solului uşor acid şi la absorbţia fierului pe întreaga perioadă de creştere.
Componenţă: 3,9-4,3-6,8+MgO+microelemente.
Utilizare: pentru orice plantă curgătoare înfloritoare care necesită fier, de ex. surfinia, lobelia, dentiţa (Bidens ferulifolia), Verbena hybrida 'Tapien', isop de apă, cerceluş, poşeta doamnei (Calceolaria), hortensia. Soluţia se poate folosi şi cu scop terapeutic pentru supliment de fier!
Dozare: în perioada de vegetaţie se aplică soluţia în mod regulat, o dată pe săptămână. Folosind dozatorul capacului al flacoanelor de jumătate şi de un litru: se amestecă o cantitate echivalent cu volumul unei jumătăţi de dozator la 3 litri de apă de irigare. Ca îngrăşământ foliar: 5-8 ml de soluţie nutritivă la 1 litru de apă. Cantitatea soluţiei nutritive se poate majora dacă mărimea plantei şi cantitatea florilor justifică aceasta, însă divizată în mai multe prize pe săptămână.
Recomandări de utilizare: timp de două săptămâni după transplantare plantele nu se tratează cu soluţie! Nu se tratează niciodată plantele bolnave cu soluţie nutritivă, doar în cazul în care cauza bolii este lipsa de nutrienţi! În cazul plantelor care vor ierna, pentru ca lăstari să se dezvolte mai bine, soluţia nutritivă se aplică doar până în septembrie! În cazul plantelor cu carenţă de fier, soluţia se poate aplica şi cu scop terapeutic, prin distribuire cu apă de irigare sau prin stropire. Lipsa de fier primă dată apară pe frunzele tinere care se decolorează, apoi se îngălbenesc, iar nervura iniţial rămâne verde. Totodată, plantele înfloresc tot mai puţin. Plantele cu carenţă de fier se tratează cu soluţia preparată astfel: la un litru de apă de irigare se adăugă 3 ml de soluţie, sau în stropitoare 5-8 ml. PH-ul uşor acid al soluţiei nutritive ajută la absorbţia fierului chelatat. Efectul se vede deja după 2-3 zile. Este indicată continuarea tratamentuli timp de două săptămâni după dispariţia totală a simptomelor.

Greutate: 1.27 kg
Lăţime: 100 mm
Înălţime: 100 mm
Lungime: 300 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Márka: Vitaflóra

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.