Soluţie nutritivă pentru Leandru 1 l

T07804
Leandrii răsplătesc cu înflorire bogată şi continuă dacă stau în locuri călduroase şi însorite, dacă primesc apă din abundenţă şi dacă suficiente substanţe nutritive stau la dispoziţia lor. Sub efectul soluţiei nutritive Vitaflora Leander, leandrul creşte sănătos, proporţionat, înfloreşte bogat de la sfârşitul primăverii până la sfârşitul toamne... Specificație detaliată
22,58 RON (net: 17,78 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.
Leandrii răsplătesc cu înflorire bogată şi continuă dacă stau în locuri călduroase şi însorite, dacă primesc apă din abundenţă şi dacă suficiente substanţe nutritive stau la dispoziţia lor. Sub efectul soluţiei nutritive Vitaflora Leander, leandrul creşte sănătos, proporţionat, înfloreşte bogat de la sfârşitul primăverii până la sfârşitul toamnei. Conţinutul ridicat de fier al soluţiei nutritive împiedică dezvoltarea coroziei, conţinutul complet de miroelemente ajută la prevenirea bolilor. Utilizare: pentru orice leandru crescut în ciubăr sau plantat în câmp liber. Dozare: din aprilie/mai până septembrie o dată pe săptămână, plantele de dimensiuni mai mari se poate trata cu soluţie de două ori pe săptămână. Folosind dozatorul capacului al flacoanelor de un litru: se amestecă o cantitate echivalent cu volumul unui dozator şi jumătate (50 ml) la 10 litri de apă de irigare. Recomandări de utilizare: leandrii care iernează la un loc răcoros sau întuneric, nu se tratează cu soluţii nutritive! După iernare, reînnoirea frunzişului leandrilor se ajută cu soluţia nutritivă Vitaflora Generală, timp de 2-3 săptămâni. Soluţia se aplică doar pe leandrii care stau într-un loc luminat, călduros! Timp de 2 săptămâni după transplantare nu se aplică soluţii nutritive pe plante! Nu se tratează niciodată plantele bolnave cu soluţie nutritivă, doar în cazul în care cauza bolii este lipsa de nutrienţi! Începând din luna octombrie, nu se dă soluţii nutritive leandrilor, lăstarii au nevoie de timp să se dezvolte şi să se pregătească pentru iarna. În cazul altor plante crescute în ciubere (de ex. Hibiscus, Floare de hârtie (Bougainvillea), Callistemon, Brugmansia) care au o creştere mai viguroasă şi dezvoltă masa verde mai mare, înflorirea se poate stimula toată vara cu ajutorul soluţiei nutritive Vitaflora pentru înflorire.
Greutate: 1 kg
Lăţime: 100 mm
Înălţime: 100 mm
Lungime: 300 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Márka: Vitaflóra

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.