Soluţie nutritivă Vitaflora pentru creşterea răsadurilor 1 l
  • Soluţie nutritivă Vitaflora pentru creşterea răsadurilor 1 l

Soluţie nutritivă Vitaflora pentru creşterea răsadurilor 1 l

Soluţie nutritivă ideală pentru creşterea viguroasă şi uniformă a răsadurilor. Mulţumită componenţei optime de substanţe nutritive, răsadurile dezvoltă rădăcini viguroase şi încep să dau roade mai devreme. Răsadurile bine hrănite, sănătoase, viguroase sunt mai... Descriere detaliată
15,83 RON (tax excl.: 12,46 RON)
Transport
face
Preluare personală:
Chiar în ziua de astăzi info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Prin curier :
1-7 nap info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Soluţie nutritivă ideală pentru creşterea viguroasă şi uniformă a răsadurilor. Mulţumită componenţei optime de substanţe nutritive, răsadurile dezvoltă rădăcini viguroase şi încep să dau roade mai devreme. Răsadurile bine hrănite, sănătoase, viguroase sunt mai rezistente împotriva diferitelor boli, rezistă mult mai bine la schimbările climatice, ca de exemplu scăderea temperaturii sau încălzirea tare. Dozare: în perioadă de creştere a răsadurilor, în funcţie de condiţii de lumină şi de temperatură, o dată la 7-14 zile, se amestecă 3 ml de substanţă nutritivă la un litru de apă de irigare. Recomandări de utilizare: a se folosi după germinare completă! La răsaduri de legume se poate folosi după transplantarea în pământ până la începerea înfloririi, după care se recomandă folosirea soluţiei nutritive Vitaflora pentru căpşuni şi pentru legume.
Producător
Vitaflóra
Referință
T09992
Greutate
1.31 kg
În stoc
1-10 db
Értékesítési alapegység
db

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 mai multe produse din această categorie