"Vitaflóra" soluție de alimentare pentru geranium 5l

T12501
Plantele de balcon cresc și înfloresc puternic astfel încât folosesc nutrienții din sol  într-un timp scurt, fără nutriere regulată dezvoltarea lor se oprește, nu înfloresc. Nutrierea totală a plantelor poate fi rezolvată prin utilizarea regulată Vitaflóra Geranium, produsul conține toate substanțele nutritive disponibile și microelementele nece... Specificație detaliată
99,10 RON (net: 78,03 RON)

Livrare
face
Preluare personală:
Chiar și astăzi. info
Chiar și astăzi. După plasarea comenzii, vom pregăti pachetul, apoi vă vom anunța prin SMS sau e-mail că produsele pot fi ridicate (în magazinul nostru Gazdabolt_2, de luni până vineri de la 8:00 la 17:00).
Prin curier:
1-5 nap info
După efectuarea comenzii, serviciul de curierat va livra coletul în termen de 1-7 zile lucrătoare, despre care vă vom informa prin e-mail.

Plantele de balcon cresc și înfloresc puternic astfel încât folosesc nutrienții din sol  într-un timp scurt, fără nutriere regulată dezvoltarea lor se oprește, nu înfloresc. Nutrierea totală a plantelor poate fi rezolvată prin utilizarea regulată Vitaflóra Geranium, produsul conține toate substanțele nutritive disponibile și microelementele necesare pentru a preveni formarea bolilor de deficienta. Plantele de balcoane si geranium bine fertilizate dezvoltă lăstari puternice care înfloresc abundent pe tot parcursul sezonului.



Compoziția 5-5-5 + MgO + Te



Aplicație:



Geranium engleză obișnuită, geranium târâtoare și alte plante de balcon, anuale si plante bienale: floare pufuleț, Amaranth, begonii de grădină și agățate, Lobelia, urzica ornamentale, celosia, verbena grădină, Zinnia, Impatiens, ardei flori (salvia) cinereria, gălbenele (gălbenele, Tagetes), Snapdragon (Snapdragon), calendula, margarete, Gazania (Gazania), petunie, floarea-soarelui ornamentale (Helianthus), Rudbeckia, scabios, floare de aur din Africa, volbură, mirabilis, floare lână, Snow Maiden, Zori de zi, aur balcon (bidens), etc.



dozare:



Nutrierea se începe cu două săptămâni după împlantare, o dată pe săptămână, iar după primele flori de două ori pe săptămână.


Utilizând distribuitorul de capac a sticlei de jumătate sau un litru: Se amestecă o jumătate de capac de soluție de alimentare cu 3 litri de apă de irigare.


Flaconul Decis: 1 capac pentru 1 litru de apă.


Îngrășământ foliar: 5-8 ml de soluție nutritivă pentru 1 litru de apă.



Cantitatea de soluție nutritivă aplicată poate fi mărită dacă este justificată de dimensiunea plantei și de cantitatea de flori, dar trebuie distribuită în mai multe porții pe săptămână. Adăugați 15 ml /zi de nutrienți Vitaflora Geranium la 10 l de apă pentru o nutriție optimă a plantelor



Sfaturi pentru utilizare:



Nu fertilizați plantele timp de 2 săptămâni după transplantare!



Nu alimentați niciodată o plantă bolnavă dacă deficitul de nutrienți nu este cauza bolii!



În timp cald este adecvat ca udarea și fertirigarea să se facă seara, pentru a evita un șoc provocat de apa rece, în perioada de noapte mai rece plantele pot absorbi cantitate suficientă de nutrienți și apă și micșora pierderile de evaporare.



Plantele iernate ar trebui hrănite numai până la sfârșitul lunii august, ca butașii să se coace până la iarnă. Plantele făra iernare ar trebui să fie alimentate până la îngheț pentru a menține înflorire continuă bogată.


Greutate: 5.17 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Márka: Vitaflóra

0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.


0 of 0 păreri

Lasă o părere

Împărtășiți-vă experiențele cu alți clienți.